Superhandig: de Stixx slingerklem

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent: het huis versieren! Van leuke glitterslingers met oud en nieuw tot mooie papieren lampionnen en bollen voor bij de kerstboom. Maar elke keer loop je weer tegen hetzelfde aan…. hoe hang ik die krengen op?! Manlief zit vaak niet te wachten op spijkers in de muur of het plafond, maar dat is vaak wel de enige oplossing…. tot nu! We zijn gestuit op de slingerklemmen van Clenchy, Ideaal!

Bijna overal toepasbaar

Deze grappige slingerklemmetjes zijn gemakkelijk te gebruiken voor het voor het ophangen van feestslingers, Kerstversiering, ballonnen, verlichting. Als het maar niet al te zwaar is.
De Stixx klemt zich gemakkelijk en moeiteloos in vrijwel elke hoek tussen wand en wand maar ook die tussen wand en plafond. Hij is op bijna alle muren/ plafonds te gebruiken als het maar niet te glad is, want dan klemmen ze minder goed. Super eenvoudig aan te brengen en net zo makkelijk weer te verwijderen. En je kan ze zo vaak gebruiken als je zelf wilt. Zelfs in de buitenlucht.

Knijpen, plaatsen en klaar is Kees!

Het principe is heel gemakkelijk: knijpen….plaatsen…..en klaar is Kees! Nooit geen spijkers meer in het plafond dus, maar gewoon een grappig soort poppetje welke in een aantal vrolijke kleuren te verkrijgen zijn. De klemmetjes zitten per 4 verpakt en kosten € 5,95. Je vindt ze onder andere op hun eigen site of Slingerwinkel