Hét spel voor de feestdagen : Vertellis

Het wordt weer kouder en de feestdagen komen er weer aan! Een gezellige tijd waarin we tijdens koude avonden gezellig met familie en vrienden op de bank te vinden zijn. In een tijd van drukte, tablets en telefoons hebben we steeds minder tijd voor elkaar. Om ervoor te zorgen dat je nu eens echt nader tot elkaar komt is er speciaal voor deze feestdagen een nieuw spel : Vertellis.

Vertellis

Vertellis is een vragenkaartspel dat families, vrienden, en collega’s op een speelse manier dichterbij elkaar brengt. Een ultiem spel om ieder jaar weer familie, vrienden en het gezin met Kerst en/of Oud & Nieuw te spelen. De vragen uit het spel brengen goede (diepgaande) gesprekken en leuke verhalen op gang. Zo komt met Vertellis saamhorigheid, liefde en begrip op nummer 1, in plaats van een overkill aan hapjes, drankjes en versiering.

Na afloop van het spel weet je wie het afgelopen jaar het beste heeft opgelet, maar het belangrijkste is natuurlijk dat er verhalen worden opgehaald en je nader tot elkaar komt.

Hoe gaat werkt het spel?

Het spel speel je in vier rondes. De eerste en derde ronde bestaan uit individuele vragen die terugblikken op het afgelopen jaar (ronde 1) en vooruitkijken naar het komende jaar (ronde 3). In de rondes komen de mooiste verhalen op tafel, maar doorvragen is hierbij juist belangrijk om elkaar te laten vertellen.
In de tweede en vierde rondes wordt gestreden om de punten. Nu moet je van elkaar bepaalde dingen zien te raden. Hoe goed ken je elkaar?

Het spel is beschikbaar zolang de voorraad strekt en kost € 14,95 exclusief verzendkosten. In november volgt de uitlevering van het spel. Je koopt het via de website van Vertellis.

Vertellis