Review : The Original MakeUp Eraser

Speciaal voor Ladify mochten wij The Original MakeUp Eraser reviewen. Dit is een super zachte make-up remover doek. Make-up verwijderen door middel van alleen water! Dat moesten we testen.

The Original MakeUp Eraser

The Original MakeUp Eraser is een herbruikbare, super zachte make-up remover tool waarmee je in een handomdraai je make-up van je gezicht haalt. Vanaf nu geen lange rituelen meer voor het slapen gaan, maar gewoon lekker snel en makkelijk je make-up verwijderen met deze doek. Je hebt voor het gebruik enkel warm water nodig om je make-up te verwijderen en krijgt zelfs de meest hardnekkige mascara van je wimpers.

Ben je klaar? Gebruik dan de achterkant van de MakeUp Eraser voor een optimale verzorging van je huid. Even wassen in je wasmachine en je MakeUp Eraser is weer ready to use!

Waarom zou je dit product gebruiken?

  • Ideaal voor op reis
  • Het product bevat geen chemicaliën
  • Is zeer geschikt voor de gevoelige huid
  • Je kunt het hergebruiken
  • Is gemaakt van 100% polyester
  • De MakeUp Eraser smeert make-up niet uit

Review

Wij waren erg benieuwd naar dit product en hebben het getest. Aangezien ik een gevoelige huid heb, was ik benieuwd hoe mijn huid hierop zou gaan reageren. The Original MakeUp Eraser is ideaal! Het verwijderd snel je make-up (enkel door gebruik van water) en smeert inderdaad niet uit. Zelfs je waterproof mascara verwijder je snel. Mijn huid voelde na het gebruik zacht en schoon aan. Ook na het gebruik kun je het makkelijk uitwassen en weer opnieuw gebruiken. Voor mij om die reden ook een musthave voor op reis!

Meer informatie

The Original MakeUp Eraser is verkrijgbaar in het roze, wit, rood en zwart voor € 19,95 bij Douglas.