Review : Foreo LUNA Mini

Een tijdje geleden mocht Roel voor Manify Foreo Luna for Men testen. Hij was hier zo enthousiast over dat ik ook graag de vrouwenversie wilde testen. Speciaal voor Ladify testte ik de Foreo LUNA Mini en hieronder lees je mijn ervaring.

Foreo LUNA Mini

Zoals jullie wellicht weten ben ik veel met mijn huid en de verzorging hiervan bezig. Ik vind het fijn om te zien dat wanneer ik er in investeer en er tijd voor maak, dit goed doet aan mijn huid. Daarom testte ik de Foreo LUNA Mini en ben echt fan geworden van dit fijne apparaatje!

Foreo mini luna

Hoe te gebruiken?

Foreo adviseert om iedere ochtend en avond gedurende 1 minuut je huid met de LUNA mini te reinigen. De 3-zone borstel is geschikt voor alle huidtypes en is er in 5 kleuren: magenta (fuchsia), turquoise, paars, lichtroze en lichtgrijs.

Voor je begint met reinigen verwijder je alle make-up van je huid. Maak je huid vochtig en breng je gezichtsreinigingsproduct aan. Maak het oppervlak van je Luna mini nat en zet hem aan door eenmaal op de middelste knop te drukken. Hierdoor wordt de hoge intensiteit van de reiniging modus geactiveerd. Probeer elke zone van je gezicht ongeveer 15 seconde te reinigen.

How to

De Luna mini reinigt diep, maar toch zachtjes door poriën van onzuiverheden te ontdoen en daardoor de oorzaken van puistjes uit te schakelen. Het resultaat is een zichtbaar stralender, schonere en gezondere huid.

Eigen ervaring

De siliconen haartjes voelen fijn aan en bieden een goede reiniging voor het gezicht. In combinatie met mijn gezichtsreiniger schuimt het heerlijk! Het progamma duurt 1 minuut waarin hij 8.000 keer pulseert. Mijn huid voelt schoon en zacht aan. Ondanks de vele pulsaties voelt mijn huid niet geïrriteerd aan. I like!

Feitjes

  • De LUNA mini is naar eigen wens in te stellen ; 1 stand voor hoge intensiteit en 1 stand voor lage intensiteit.
  • Het apparaat beschikt over een T-Sonic (Transdermale Sonische) technologie en zorgt voor 8.000 pulsaties per minuut die met behulp van een siliconenborstel over de huidlaag worden gedragen. Deze pulsaties ontdoen de poriën van vuil, olie en make-up resten wat de absorptie van huidverzorgingsproducten stimuleert.
  • Door de gesealde oplaadpoort is de LUNA mini 100% waterproof tot een diepte van 1 meter, wat regelmatig gebruik in bad of onder de douche mogelijk maakt.
  • Je kunt hem gebruikten tot 300 keer per oplaadbeurt! Je laad de LUNA mini op door middel van een handige USB kabel. Super fijn voor op vakantie!
  • Je koopt de Foreo LUNA Mini exclusief bij Douglas. Voor prijzen en beschikbaarheid klik je hier.