Ook zo gek op quotes? Zó fleur je jouw interieur er mee op!

Op social media kun je er tegenwoordig niet meer om heen: quotes die dienen ter inspiratie of motivatie. Soms moet je er gewoon even aan herinnerd worden dat het niet nodig is om zo perfectionistisch te zijn, dat je jezelf niet altijd zoveel zorgen moet maken en dat het juist goed is om je grenzen zo nu en dan te verleggen. De mooiste quotes verzamel je natuurlijk niet alleen op bijvoorbeeld je Pinterest account. Nee, die hang je thuis aan de muur. Of je laat ‘m op een kussen drukken. Of schilder de quote op de muur. Wat ook kan: opplakken met muurstickers. Hoe dan ook: er zijn genoeg mogelijkheden om quotes in je interieur te verwerken.

Jouw eigen favoriete quote aan de muur?

Er zijn online genoeg mogelijkheden om aan quotes te komen. Er bestaan websites met zogeheten free printables. Dit houdt in dat je de bestanden die zij aanbieden gratis mag gebruiken. Er zijn ook websites waar je de printables tegen betaling kunt downloaden. Vaak kost dit maar een paar euro, dus het hoeft helemaal niet duur te zijn om jouw favoriete quote thuis aan de muur te krijgen.

Doe het zelf!

Ben je zelf een beetje creatief, dan kun je natuurlijk je eigen quote maken. Een manier die ik daar zelf heel leuk voor vind, en ook al eens gemaakt heb, is de scrabble quote. Deze kwam ik een tijdje geleden tegen op het blog Eenig Wonen. Het idee is dat je een quote neemt en daarin één woord vervangt door scrabble letters. Dat geeft echt een waanzinnig effect en is ook helemaal niet duur!

Wat je ook kunt doen is ansichtkaarten met quotes erop kopen en deze inlijsten in een fotolijstje. Dit kun je vervolgens aan de muur hangen. Combineer gerust meerdere quotes, want dat geeft helemaal een te gek effect (vind ik dan)! Kijk bijvoorbeeld eens in de webshop van Notes & Quotes.