POWERVROUWEN || Glitziegal Amanda van Effrink deelt haar liefde

GRLPWR, een serie van en over inspirerende vrouwen. Of ze nu een eigen onderneming hebben, een toffe creatieve duizendpoot zijn, supermama zijn of een eigen verhaal hebben: van deze vrouwen wil je meer weten. Inspirerende verhalen die alles te maken hebben met dromen najagen en het leven te vieren, maar hoe doen ze dat? En wat is hun levensmotto? Wij dronken een bak koffie met ze en gaan opzoek naar die dromen…

Glitziegal

Haar naam is Amanda van Effrink, aka #GLITZIEGAL. Ze heeft een overdreven grote liefde voor roze en glitter, wat zich uit op haar Instagram, de outfits en haar (mode) illustraties en kunst. Naast deze liefde, werkt Amanda ook als mode styliste, personal shopper en model. Verder is ze gek op reizen, make-upjes, shoppen en woont ze in Amsterdam.

Waar sta je nu in het leven?

Voor het eerst in mโ€™n leven een freelance leven! OMG, nooit geweten hoe dat zou zijn. Acht jaar lang heb ik met liefde bij Fashionchick gewerkt en dat was echt een droombaan waar ik super veel heb geleerd en veel heb bereikt. Nu is het tijd om dat toe te passen in mijn eigen #GLITZIEGAL company. Dus houd het goed in de gaten, soon komt mโ€™n website en webshop online, een solo expositie en een pink glitziegal tour door America!

https://www.instagram.com/p/Btu9tjCh_nv/

Wat zijn nog je dromen?

Oh echt genoeg, teveel om op te noemen. Mโ€™n droom is om glitziegal uit te breiden tot een worldwide label. Van servies tot dekbed, van kleding tot schoenen. De wereld betoveren met een glimlach dmv mโ€™n kunst. Een rondreizende expositie op de vetste plekken in de wereld. Een eigen museum. Verhuizen naar NYC of LA. Zal ik nog even door gaan ๐Ÿ˜‰

Levensmotto

Handel vanuit je hart, met de beste bedoelingen. Zo kan je nooit iets fout doen en heb je altijd de beste intenties. En bekijk de wereld door je eigen roze bril (letter en figuurlijk), zo wordt alles een stuk leuker. Trust me.

Dag vrij, wat doe je?

Hmmm dag vrij? Ik denk dat als je je eigen bedrijf hebt een dag vrij niet echt bestaat. Werk is er altijd en je bent toch wel altijd bezig met the next step. Maar als je doet waar je van houdt, dan voelt een maandag nooit als een maandag en is weekend niet echt weekend. Maar ik moet zeggen, ik houd wel van een gezellig feestje, sporten en uit eten. Dus dat zou het denk ik worden (niet per se in die volgorde)

Tip vd dag

Dit heb ik net van mโ€™n vriendje geleerd, en geef ik graag aan jullie door:

โ€˜MOED is nodig om te veranderen wat je wil veranderen.
KALMTE om te aanvaarden wat je niet kan veranderen.
WIJSHEID om tussen deze twee een onderscheid te maken.โ€™

Meer GRLPWR zien?! Check SophieMay of nog meer van de GIRLS van het Lief Dagboek van vorige week hier!

Photocredits: Instagram/Glitziegal.