Plaids van Allerwarmst

Onlangs zagen wij de mooie plaids van Allerwarmst. Zowel voor het oog als lekker voor op de bank, prachtige plaids!

Plaids van Allerwarmst

De plaids staan bij mij echt op het musthave lijstje voor in huis! Heerlijk voor komende winter maar ook super mooi als eyecatcher op mijn hoekbank.

Een plaid om in weg te kruipen, dat is de beschrijving die Allerwarmst ons geeft en dat is ook echt wat het is! Heerlijk voor op je bank, in een mooie fauteuil of over je bed. Je kunt zelf de kleur en gewenste dikte aangeven wij je bestelling. Allerwarmst zorgt er dan voor dat je zo snel mogelijk kunt gaan genieten van jouw eigen plaid.

Leuk om te weten:
Het garen wordt met de hand gesponnen voordat jouw unieke plaid wordt gebreid. Hierdoor duurt het misschien iets langer qua levertijd. Omdat de dikte van het garen en elke steek kan verschillen, kan het zijn dat het plaid iets groter of kleiner uitvalt. Ook door het gebruik kan de plaid wat groter worden. De genoemde maten op de website zijn dus geen exacte maten.

grijs-plaid

Na een tijdje nagedacht te hebben ben ik er dan eindelijk uit! Mijn plaid wordt een warm geel, wollige plaid! Nu al zin in om lekker onder te kruipen :).

De plaids zijn verkrijgbaar vanaf € 139,95-. Er zijn ook lampen,  Wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website van Allerwarmst.