Party outfits om te kopiëren deze Kerst & New Years Eve

Afgelopen weekend heb ik een poging gedaan om mijn party outfit te scoren. En ik kan je vertellen: zo makkelijk was het nog niet. Vaak heb ik al een beetje een idee wat ik wil shoppen, maar dit weekend was ik de weg even kwijt tussen al het velvet en glitter. Tijd voor orde op zaken! Oftewel: tijd voor een portie outfit inspiratie.

Ik nam de 4 populairste party outfit stijlen: velvet, glitter en metallic en maakten voor elke stijl een Pinterest inspiratiebord. Hopelijk helpt dit jou ook om jouw sprankelende party outfit op tijd te scoren! Het internet afstruinen moet je zelf doen, maar dan weet je in ieder geval al waar naar je opzoek bent ;).

Velvet

Glitter

Metallic

Party Outfit Conclusie

Mijn party outfit ideeën na een paar uur Pinterest scrollen? De metallic midi plooirok wint voor mij! Tijdens Kerst gecombineerd met een simpele trui, voor een comfortabele outfit. Een outfit die na een 6 gangen diner nog steeds fijn zit. En voor oudejaarsavond zou ik de rok combineren met een mooie blouse of kanten top.

Maar ondertussen hangt er al een glitter jurkje in mijn kast. Uit nood gekocht. Zo van: dan heb ik vast iets. Dus nu misschien toch maar op jacht naar een metallic plooirok…