Originele ideeën voor je bruiloft

Trouwen! Zo leuk! Als klein meisje droomde ik in plaats van trouwen van de wereld verkennen (daar wordt op dit moment heel hard aan gewerkt ;)). Gelukkig droomden heel veel kleine andere meisjes wel van trouwen in een grote witte jurk en van een hele bijzondere dag samen met hun prins op het witte paard… 🙂 Ik ben bijna 29 en nog niet getrouwd maar zie wel veel vriendinnetjes die in het huwelijksbootje stappen. Speciaal voor hen een verzameling van originele ideeën voor je bruiloft!

Ter Attentie

Via Facebook kwam ik terecht bij de leuke webshop Ter Attentie. In deze webshop vind je naast de mooie gepersonaliseerde kledinghangers nog veel meer leuks voor je bruiloft. Zoals wijnglashangers of Mr & Mrs gebaksvorkjes! Extra bijzonder is een champagne foto, een drijvende foto in je glas champagne tijdens het toasten. Super origineel!

Decoratie

Extra leuk op bruiloften vind ik de persoonlijke touch aan die dag. Bordjes met je eigen lovestory, favoriete merk slippers van de bruid voor alle gasten om lekker op te dansen tot in de late uurtjes of simpel weg een wegwijzer voor die dag! Heel leuk en sfeervol. Voor meer inspiratie zie hier.

Beeld : Anouschka Rokebrand Photography

Photobooth

We zijn het al op verschillende bruiloften tegen gekomen : Photobooths! Photbooths worden gebruikt om op je bruiloft zelf, samen met je vrienden op een gezellige losse manier op de foto te gaan! Ook worden er bij een photobooth gebruik gemaakt van diverse accessoires denkend aan snorretjes, brilletjes, hoedjes etc. Zo krijg je een extra grappige foto en sfeer in de photobooth. Vaak kun je zelf een achtergrond en of kader kiezen zodat je de foto´s helemaal in stijl van jullie trouwdag kunt doen.

Originele fotograaf

Een van de fotografen die ik tegen kwam op Facebook maakt echt prachtige foto´s: Ralf Czogallik van Eppel Fotografie. Ralph is sinds 2008 niet meer weg te denken uit de wereld van bruidsfotografie in binnen- en buitenland en heeft hiervoor diverse prijzen gewonnen. Van zijn foto´s wordt ik zo vrolijk! De foto´s zijn altijd op het perfecte moment genomen en zijn erg origineel. Voor meer info bezoek je hier zijn website.