Ontdek de nieuwe collectie van Invisibobble

Wij zijn gek op ons haar en zoeken constant naar de laatste trends. Eerder schreven we al een stukje over de fijne elastiekjes van Invisibobble en vorige week waren we in Amsterdam te gast bij de presentatie van de nieuwe collectie van Invisibobble.

Nieuwe collectie Invisibobble

Invisibobble is 3 jaar geleden opgericht door Sophie, een 18 jarige vrouw met lang en dik haar. Zij kreeg steeds meer last van migraine en richtte Invisibobble op. Nu 3 jaar later is Invisibobble het best verkochte haarelastiekje ter wereld. De invisibobble wordt gemaakt van kunsthars en zorgt ervoor dat het de druk verdeeld op een oneven manier, het zit dus veel fijner als een elastiekje met ijzerdeeltjes erin. Hierdoor heb je dus veel minder last van het dragen van een elastiekje. Ook laat het geen knik achter in je haar. Ideaal, want als je in de avond na een dag werk besluit om je haar los te dragen zie je dus niet dat je de hele dag een elastiekje in hebt gehad. Het elastiekje lijkt op een telefoonsnoer, staat daardoor ook leuk om je pols en knelt niet af.

Invisibobble3

De nieuwe collectie bevat geen heftige kleuren, maar is volwassener en rustiger geworden. Er zijn in totaal 8 kleuren verkrijgbaar. Ook zijn de elastiekjes extra fijn voor dik haar en voor het sporten(probeer de Extra Strong Grip eens), het glijdt namelijk niet uit je haar.

Nano

Nieuw aan de collectie zijn de Nano elastiekjes. Extra klein en handig voor wanneer je je haar wilt opsteken. Je hebt zelfs geen schuifspeldjes meer nodig! Ideaal dus! Uiteraard werd dit tijdens de presentatie getoond door dé global ambassador: Denise Bredtmann.

Denise is haar hele leven al hairdresser en opgegroeid met een familie vol met haarstylisten. Voor Invisibobble vliegt ze de hele wereld over en maakt ze de mooiste haarcreaties met Invisibobble! Ook wij mochten plaatsnemen op de stoel bij Denise. Binnen 5 minuten hadden we een prachtig stevig kapsel:

En het zat zo stevig dat het zelfs 2 dagen prachtig bleef zitten! Uiteraard hebben we extra goed opgelet want zo’n kapsel willen we zelf ook wel kunnen maken ;)!

Tutorials

Speciaal voor Invisibobble maakte Denise enkele tutorials waarin je makkelijk kunt zien hoe je nu zo’n prachtig kapsel bij jezelf kunt maken. Hieronder een van de tutorials:

Wij zijn na deze dag nog meer fan van Invisibobble en de prachtige nieuwe collectie!