Nieuw : Etos fragrances

Geurtjes, wij zijn er gek op! Heerlijk als je even toe bent aan verfrissing. Onderweg, op je werk of even lekker zomaar. Na 1 dag geslapen te hebben in een vers gewassen bedje ben je alweer toe aan een lekker fris geurtje. Spray bijvoorbeeld een beetje bodymist op je bed en het ruikt weer zalig!

Etos fragrances

Etos fragnances

Etos speelt hier goed op in want er zijn vanaf nu 5 nieuwe body mists verkrijgbaar van de bekende Etos geuren Sapphire Sky, Forever Love, Evening Kiss en Dreamy Garden en de nieuwe geur Mystic Night. Een heerlijk verkwikkende body spray speciaal voor het gebruik over je hele lichaam. Dankzij de super fijne nevel hul je jezelf in een subtiel zweempje geur. Een body mist is luchtiger dan een parfum en daardoor perfect als verfrissende touch up tussendoor!

De bodymists welke wij hebben getest:

Evening kiss
Dreamy garden

De bodymists zijn er in 150 ml en kosten € 5,99 per stuk.

De geur Evening Kiss is een moderne klassieke geur en bevat een geraffineerde mix van witte bloemen met hout en gourmandnoten. Het warme, kruidige hart zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht, terwijl peer en oranjebloesem het geheel toch heel elegant houden.

De geur Dreamy garden is een zoete geur van amaryllis, jasmijn en ylang ylang, aangevuld met groene akkoorden en een warm en zonnig slot van musk en patchoeli. Een vrouwelijke bloemengeur die je direct aan warme zomermiddagen in de tuin doet denken.

De geur die wij hebben getest:
Mystic night

Deze geur koop je in 50 ml en kost € 9,99 per stuk.

Etos fragnances

Deze oriëntaalse, bloemige geur bevat een warme en zwoele mix van roze peper en sandelhout, aangevuld met roos en kruidige patchoeli. De verkwikkende roze peper schudt je zintuigen wakker, waarna roos en patchoeli je verder verleiden. Deze geur blijft heerlijk hangen en is ook fijn om tijdens de winter te gebruiken omdat hij ons aan koude winteravonden doet denken.

Wil je meer weten van de geuren of bodymists? Bezoek dan eens de website van Etos of ga naar de winkel.