Mix en match met kettingen en creëer jouw eigen stijl

Sieraden, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Van grove schakels tot eenvoudig goud met bedel. En hoewel er wel eens wordt gezegd ‘less is more’, is dat bij deze trend absoluut niet van toepassing! Mix en match met kettingen en creëer jouw eigen stijl. Hoe? Dat laten wij je zien aan de hand van de kettingencollectie van Mostert Juweliers. En laat het nu net bijna Valentijnsdag zijn. Inspiratie (voor jouw vriend) voor een prachtig Valentijnscadeau!

Combineer grof met verfijnd

Houd je van opvallend? Kies voor een kortere grovere schakelketting, gecombineerd met een dunne ketting met bedel. Deze combinatie valt extra goed op wanneer je hem draagt op een strakke coltrui in klassiek zwart of wit. Blazer erover, pumps aan en jouw date outfit is compleet.

Wees creatief met schakels

Helemaal fan van de grove schakelketting? Dos je op Valentijnsdag extra uit en draai twee schakelkettingen in elkaar voor het vormen van een echte eyecatcher om je nek. Dit kunnen twee dezelfde kettingen zijn, maar ook een ketting met grove schakels in goud en zilver. Boven een strakke Little Black Dress ben jij zelf het cadeautje voor jouw Valentijn.

Match goud met zilver

Wie zegt dat je moet kiezen tussen goud óf zilver? Durf te combineren met verschillende edelmetalen voor een spannend effect. Extra mooi op een gebruinde huid boven een witte blouse of jurk. En omdat deze look niet té matchy matchy lijkt (ook al is er natuurlijk zeker wel over nagedacht!) maak je een ‘effertloss chique’ indruk.

Ga voor edelmetaal met parels

We kunnen er tegenwoordig niet meer om heen; de ‘ear candy’ vliegt ons letterlijk om de oren op social media, televisie en in het straatbeeld. Geen tientallen gaten in je oren, maar wel op zoek naar een edgy look? Mix en match met kettingen en creëer jouw eigen stijl. Zo combineer je parels, goud en schakels in verschillende orde van grootte in één look. Wees ook niet bang om een vleugje kleur toe te voegen in de vorm van een bedeltje of verfijnd detail in het design.

Kies kort en lang

Accentueer jouw decolleté met twee tot drie kettingen in verschillende lengtes. De choker is hierbij hét sieraad voor een sexy avond. De ketting is zo’n 30 tot 40 cm lang en zit nauwsluitend om de keel. De tweede ketting (40-45 cm) kan er één zijn met spannende details, zoals een ketting met gouden bolletjes of verschillende soorten schakeltjes. Voor de derde ketting – met een lengte van zo’n 45-55 cm – kies je een ketting met een mooie bedel, zoals een maantje of een munt.

Sieraad met een boodschap

Sieraden met een verhaal zijn natuurlijk het allermooist. Zo heeft de ketting die je van jouw oma hebt gekregen waarschijnlijk veel emotionele waarde. Wil jij jouw Valentijn, moeder of gewoon een vriendin verrassen – of zelf verrast worden 😉 ? Met een ketting geef of ontvang je een boodschap. Eén van hoop, geloof, liefde en vriendschap. Kortom, het beste Valentijnscadeau? Een mooie ketting voor dames om lekker mee te mixen en matchen! Bezoek de website van Mostert Juweliers voor nog meer ketting candy.