Met je neefje of nichtje naar een festival? The Family Festival komt naar Nederland

Van dance tot champagne en van bier tot techno festivals: het festivalseizoen is geopend en in volle gang! Hoewel veel festivals alleen voor 18+ bedoeld zijn, zijn er ook genoeg feestjes waar er vermaak voor jong en oud is. Op pad met jouw kleine, je lieve nichtje of neefje? The Family Festival op 24 en 25 juni in Amsterdam is the place to be.

Een festival voor het hele gezin, wat moet je je daar nu eigenlijk bij voorstellen? De organisatie The Family Circle zet dit jaar, na Duitsland en Oostenrijk, ook in Nederland een totaalconcept neer voor de hele familie. Wat dacht je van samen lekker winkelen bij de vele kraampjes met mooie kleding, accessoire en lifestyle merken? Het volgen van een workshop, of met de kinderen knutselen bij een DIY stand? Op 24 en 25 juni worden De Hallen Studio’s omgetoverd tot een paradijs vol bloemen, muziek en een heerlijke sfeer. Een perfect uitje voor het hele gezin!

Oh en Jill Schirnhofer, bekend van het tv-programma Jill, zal tijdens het festival ook aanwezig zijn en meerdere DIY workshops hosten. Dat zullen de kids leuk vinden!

Ladify bezoekt het pre-event

Tijdens het pre-event maakte Ladify alvast kennis met nieuwe merken en kregen wij een voorproefje van wat er 24 en 25 juni in de Hallen in Amsterdam in het groot gaat plaatsvinden. Onder het genot van een alcoholvrije cocktail van de Kuyper Zero (wat een enorme aanrader is!), werd er een tipje van de sluier opgelicht in de Kleine Parade in de Pijp in Amsterdam. Een begrip voor jonge moeders die hier vaak komen om kleding en cadeaus te shoppen voor hun kids. 

Wij zien onszelf al helemaal zitten het weekend van 24 en 25 juni. Genietend van een drankje dat geen katers veroorzaakt en omringd door kinderen die zich heerlijk vermaken! Ben jij er ook bij?

Tickets

Tickets voor het festival op zaterdag 24 en zondag 25 juni, zijn nu te verkrijgbaar via de website van The Family Circle.

Festival Ticket: € 9,00
Festival Ticket + Workshops: € 25,00
Kinder Ticket (4-16 jaar): € 6

The Family Festival
DeKuyper
De Kuyper Mojito Cocktail Zero is een non-alcoholische verfrissende klassieker die limoen en verse munt combineert met een lichte bubbel. Je proeft een heerlijke alcoholvrije mojito met een lichte tinteling. Serveer hem koud in een longdrinkglas met veel ijs en eventueel nog met een takje munt. De Kuyper Mojito Cocktail Zero heeft een alcoholpercentage van 0%.
The Family Festival