MaisonNL in de Utrechtsestraat: een voor op je lijstje!

De Utrechtsestraat in Amsterdam. Toch wel een van mijn favoriete winkelstraten die onze gezellige hoofdstad rijk is. Als ik in Amsterdam ben, kan ik er niet niet heen 😉 Ik neem er regelmatig vriendinnen mee naar toe die dan vervolgens altijd iets zeggen in de trand van….’Cyn, hoe heb je dit toch weer gevonden? Écht iets voor jou!’ Met zijn niet-standaard winkels een must go to als je een dagje (of weekendje) Amsterdam doet. Heerlijke delicatessen shops (de chocolade truffels van Van Soest zijn een must), mooie woon- en accessoire winkels, gezellige eettentjes (Bar Moustache) en sinds een paar jaartjes ook MaisonNL.

Concept store in optima forma

Het is moeilijk om er voorbij te lopen, want ook al is de winkel niet heel breed, de mooie etalage trekt gelijk de aandacht. Dit is een conceptstore in optima forma. Hier vind je het antwoord op al je interieur-, sieraden- en cadeau vragen 🙂 Wat ik vooral leuk vind aan MaisonNL is dat ze er merken verkopen die je niet zo snel ergens anders verwacht! En that’s what I like! Zo heb je altijd een origineel cadeau voor die hippe vriendin of iets heel tofs voor in je eigen interieur!

Volle handen

Ken je de mooie Afrikaanse serviezen van Wonki bijvoorbeeld al? Of de mooie interieur collecties van Maison Martin Margiela of Lammer en Lammers? De prachtige sieraden van bijvoorbeeld Jewelrocks, Circo en Amoda? Nee, dat dacht ik al….reden dus om MaisonNL snel een keer te bezoeken! Daar ga je echt niet met lege handen naar buiten. Gewoonweg onmogelijk!

Mijn verlanglijstje voor de Goedheiligman is klaar! En in de top van het lijstje staan behoorlijk wat dingen van deze toffe conceptstore. Met met stip op 1…..een mini popje bunny van Lammers en Lammers! Die beeldjes zijn zó gaaf, die zou ik allemaal wel willen sparen 🙂 Ben benieuwd waar jij mee naar buiten komt 😉

Je vindt MaisonNL aan de Utrechtsestraat 118 in Amsterdam en op Facebook.