LUXXink Luxurious Fashion Tattoos!

Het festivalseizoen is in volle gang (de zomer volgens mij ook, maar die komt dit weekend pas weer tevoorschijn….hebben ze beloofd ;-)) en daar houden wij bij Ladify van! We proberen allemaal zo hier en daar een festivalletje mee te pakken en mocht dat niet lukken dan is een terrasje een méér dan prima alternatief! Daar gaan we natuurlijk über hip naar toe met ons jeansshortje, kanten hempje, slippertjes of sandaaltjes aan, canvas tasje mét flamingo erop en we’re ready to have some fun! Sinds kort voegen we nog iets aan dit lijstje toe….de sophisticated gouden en zilveren body tattoos van Luxxink. En toegegeven, ze zijn écht tof!

Miami & Florence

We hadden het geluk om de Miami en Florence pack te mogen testen. En waar ik eerst nog een beetje sceptisch was (denkend aan mijn vroegere Snorkel kauwgom tattoos die er na 1 dag toch nie meer zo mooi op zaten ;-)), ging ik toch vol goede moed aan de slag. In elk pakje zitten 3 A5 velletjes met stuk voor stuk mooie Luxxink Luxurious Fashion Tattoos. Van gave armbanden en toffe ringen tot mooie subtiele veertjes en pijlen in goud én zilver. Wel zo fijn want zo kun je mooi afwisselen en het afstemmen op je outfit van die dag.

Gemakkelijk aan te brengen

Het aanbrengen is heel makkelijk. Zorg er wel voor dat je huid schoon, droog en vetvrij is. Knip de tattoo die je wilt uit (met een extra randje van ongeveer 3mm) en verwijder het plastic folietje. Plaats hem op de plek waar je hem wilt en druk er 30 seconden tegenaan met een natte doek of spons. Belangrijk is dat je tijdens dit proces niet beweegt ;-).
Haal daarna voorzichtig het papiertje van de tattoo en laat je huid even 5 minuutjes drogen (en verdraai hem niet te veel) e voilà….. je hebt een mooie tattoo die ongeveer 4 tot 5 dagen echt mooi blijft zitten.
Dit hangt natuurlijk wel af van de plek waar je hem zet. Probeer hem wel zo veel mogelijk uit de buurt van zonnebrand, zeep en lotions te houden en dep hem voorzichtig droog na het douchen. Je verwijdert hem heel gemakkelijk met een watje met een beetje olie.

Waar koop ik ze?

Je kan kiezen tussen een aantal prachtige designs. Stuk voor stuk even mooi maar allemaal nét even anders. De eenis bijvoorbeeld wat strakker en de ander wat meer bohemian. Voor ieder wat wils dus. Ze zijn verkrijgbaar via de site van Luxxink en kosten nu 14,95 per pakje. En ja….dat is wat aan de hoge kant, maar ze zijn het echt meer dan waard!
Kortom….wij hebben ze toegevoegd aan onze festival outfit, avondje uit outfit en gewone donderdag outfit!