Wat zijn ze leuk!! De Raamdecoraties van Miksfabriek!

We zien ze steeds meer. Van die handgeschreven raamdecoraties! En ik moet zeggen: ik word elke keer blij als ik er weer eentje zie! Mits ze goed gedaan zijn natuurlijk 😉 Soms is het het ook gewoon nét niet. Een goei vriendinnetje is vorige week bevallen van een prachtige dochter en koos in plaats van een ooievaar voor de deur (wat toch lastig is zonder voortuin) of zo’n foute ’tegen het raam vliegende’ ooievaar voor een gave raamdecoratie van Miksfabriek!! En van die werd ik écht super blij!

Mariëlle van Miksfabriek is een kei in gave lettertypes en leuk kleurgebruik. En dat maakt haar raamdecoraties nou nét ff hipper en toffer als de rest! Een mooie mix van allerlei soorten lettertypes en tekeningen. U vraagt, Mariëlle tekent 🙂 Zo is dat goeie vriendinnetje helemaal into the flamingo’s (wie niet?!). En dus siert er een mooi roze exemplaar op hun raam.

En dat is niet het enige wat ze bij Miksfabriek goed kunnen. Ze hebben onwijs veel leuke hippe handgemaakte spulletjes. Wat dacht je van toffe aparte knuffels (de Mikskudde) of gave one of a kind kaartjes. Ze maken het daar allemaal op maat voor je en dat resulteert dus in een unieke kaart voor een geboorte, feestje of huwelijksaankondiging! Hoe vet?!

Bestellen doe je heel simpel door Mariëlle een privé berichtje te sturen via Facebook. Jij maakt je wensen kenbaar en zij maakt er hoe dan ook iets tofs van!