Let the sun shine: 5 te gekke zonnebrillen voor op jouw neus

Yes! De zomer is in aantocht, ofwel de zonnebril mag weer tevoorschijn worden gehaald. En dit brilletje is allang niet meer alleen een manier om je ogen te beschermen, maar een perfect accessoire als finishing touch van jouw zomerse outfit. Wij adviseren je een leuk voorraadje aan te leggen. Hierbij dan ook 5 te gekke zonnebrillen voor op jouw neus.

1. Odette Lunettes

Met deze opvallende retro bril met moderne twist op je neus ben je in mum van tijd klaar voor de zomer. Cropped top en cargo aan: let’s go party!

Odette Lunettes € 229

2. Frank & Lucie

Zin in kleur? Deze zomer is niets te gek. Met deze sunnies van het merk Frank & Lucie vrolijk jij je outfit in één keer op. Perfect als romantische touch bij die zwierige zomerse jurk.

Sunday Magari € 89

3. Gucci

Well hello darling! Deze zonnebril van Gucci straalt power uit. Draag hem met een klassieke outfit en rock voor die chique Italiaanse look.

Gucci via zonnebrillen.com € 320

4. Isabel Marant

Vrolijk zachtgroen – één van de zomerse trendkleuren van 2023 – van Isabel Marant: een te gekke zonnebril voor op jouw neus. Combineer hem met een fris gewassen wit of lichtblauw overhemd, lichte jeans en suède loafers. Een sjaaltje in je haren & jouw look is compleet.

Isabel Marant via zonnebrillen.com € 240

5. Olivia & Kate

Is het roze? Of toch doorzichtig? Ach wat maakt het uit, want deze zonnebril valt sowieso op én past bij iedere outfit. Een glamoureus look, voor een zeer vriendelijk prijsje.

Olivia & Kate € 14,99