Kerstboom eruit! Kamerplant erin

De feestdagen zijn voorbij! We hebben (minstens) 1 maand van een prachtige kerstboom en alle andere tierlantijntjes kunnen genieten maar nu moet je er toch echt aan gaan geloven… Kerstboom eruit, kamerplant erin!

Grote schoonmaak!

Zet je schouders eronder en begin aan een grote schoonmaak. Stop al je kerstspullen (voorzichtig!) in een doos en last but not least… Ruim je kerstboom op! Geen fijne klus als je een echte boom hebt, je hele huis ligt binnen no time onder de dennennaalden… Maar gelukkig is daar dan de stofzuiger! Als je eenmaal klaar bent, pak je een kopje thee om even bij te komen.

Kaal…

Terwijl je op de bank genietend van je theetje zit bij te komen… kom je er al gauw achter dat het toch best kaal is! Ga snel naar een tuincentrum en koop een leuke kamerplant! Een kamerplant blijft immers langer staan als een kerstboom en deze kun je naar alle hartenlust met Valentijnsdag, Carnaval of Pasen ook leuk op ‘pimpen’! Dus waar wacht je nog op? Scoor jouw leuke kamerplant vandaag nog! Geloof me, dan zit je nog meer te genieten van je theetje in een fijn opgeruimd thuis. Het is gelijk niet meer zo kaal.