Kendall Jenner lanceert collectie met ABOUT YOU

Het is zover! Kendall Jenner en ABOUT YOU lanceren vandaag de eerste drop van een te gekke fashion collectie. Het is de tweede samenwerking tussen het populaire mode-icoon en ABOUT YOU. De collectie bestaat uit meer dan 40 limited items vol bijzondere details en uitgevoerd in hoogwaardige materialen met een sterke trend focus. Kendalls persoonlijke stijl was wederom de inspiratie voor de stukken en ook de campagne kreeg een persoonlijk tintje. Wist je dat Kendall al sinds haar jeugd droomt over het leven op een paardenranch? Wij zetten de tofste items uit de collectie voor je op een rij.

“Ik ben absoluut een tomboy en ik hou van werkelijk ieder item in deze drop, omdat ik deze stukken zelf in het dagelijks leven draag. Ik heb het gevoel dat ik dit ben op mijn toekomstige ranch,  zoals ik dan ’s avonds naar buiten ga in mijn comfortabele sweater om de paarden te voeren, voordat ik binnen ga dineren in een elegant pak.” – Kendall Jenner

Life on a range

Na het grote succes van de eerste teasercollectie afgelopen juli, lanceren ABOUT YOU en Kendall Jenner de main drop van hun collectie voor herfst/winter 2021. Kendall houdt van paarden en droomde van kinds af aan al om in de middle of nowhere op een ranch te worden met heel veel dieren. De nieuwe campagne is dan ook geschoten op een paardenboerderij in LA en laat Kendall in een zeer persoonlijke setting zien. De collectie heeft fashion feel met on-trend items voor speciale gelegenheden, zoals een power suit, en de bordeauxrode leren broek, naast, uiteraard, comfortabelere basics. Wij zijn fan!

Strak in pak

Een te gekke kleur is deze mooie power suit die te dragen is tijdens verschillende gelegenheden . Met een glittertop eronder is hij perfect voor de feestdagen en met de top met recht decolleté eronder ben je klaar om je volgende deal te sluiten.

Casual in jeans

Gilets zijn nog steeds hartstikke hot. Dit zwarte exemplaar is dan ook een must-have voor in je kast. Draag hem over een wit overhemd voor een leuk contrasterend effect. De jeans uit de collectie met de kleurverschillen in de broekpijpen geeft een edgy effect aan deze look.

  • Kendall Jenner
  • Kendall Jenner
  • Kendall Jenner

Goed gekleed voor de kou

Bij de winter hoort een goede jas. Dit ruiten exemplaar is één van onze favorieten uit de collectie. De mooie voorpanden geven de jas een chique uitstraling. Te combineren met van alles, maar ook zeker met deze fijne coltrui en leather look pants.

  • Kendall Jenner lanceert collectie voor ABOUT YOU
  • Kendall Jenner lanceert collectie voor ABOUT YOU
  • Kendall Jenner lanceert collectie voor ABOUT YOU

Zin gekregen om je slag te slaan? De collectie staat vanaf nu online op ABOUT YOU.