Interieurtrend : plantenkrukjes

We zagen het al in 2015 maar ook dit jaar blijven plantenkrukjes helemaal hot! Mooie planten die je op hippe krukjes zet krijgen zo een heel ander gezicht dan enkel in een pot op de grond. Je ziet de plant en de pot nog beter en kunt er zo nog meer van genieten.

Plantenkrukjes

Onlangs zagen we in de folder van een tuincentrum allerlei soorten plantenkrukjes. Het is niet alleen hip, ook nog eens handig voor mensen met huisdieren en of kinderen. Deze kunnen namelijk moeilijker bij de plant komen en zo behoud je plant zijn mooie blaadjes.

De keuze in krukjes is enorm. Zo vind je een simpel wit exemplaar al voor 4,95 bij de Action. Ook kun je je op Marktplaats uitleven : plantenkrukjes in overvloed! Maak het nog leuker door een oud plantenkrukje om te toveren tot een hip plantenkrukje met een leuk kleurtje passend bij je interieur.

Scoor jouw mooie plantenkrukje nu bij een tuincentra, online of via Markplaats. Koop meteen een plant die je goed kunt onderhouden met een mooie pot en klaar is kees.

Check de inspiratiebeelden van Pinterest hieronder voor een aantal ideeën hoe je je plantenkrukje een mooie plek in je huis kunt geven!