Interieur trend: koper in je huis! Gaaf!

Soms zijn er in 1 x van die interieur trends die ik met beide armen wagenwijd ontvang. Heel eerlijk, normaal ben ik niet zo van de trends en lijkt mijn huis zich nog het best te omschrijven als een georganiseerde jungle ergens in de jaren ’70 waar een ontdekkingsreiziger aan zijn dagboeken aan het schrijven was aan een oud vervallen bureau met daarop zijn exotische vondsten. Veel kleuren, nog meer bloemen en planten, vintage en modern gemixt en….koper! Tot een jaar geleden was het vooral zilver en soms wat goud wat we zagen in de interieur blaadjes. Met beiden had ik niet zo veel….tot dat het koper was wat de klok sloeg! Man, wat ben ik blij met deze trend die perfect past binnen mijn moderne wanderlust huis!

In de mix!

En het mooie van koper is dat het eigenlijk is elk huis past. Of je nou een heel bont gemixt huis hebt, wat koperen items geeft het net even wat moderns en straalt rust uit. Het tegenovergestelde doet het eigenlijk voor een heel strak en modern huis met bijvoorbeeld zwart/ wit tinten. Dan geeft zo’n mooi koperen lamp of groot dienblad nét even wat warmte en sfeer. Zeker met pasteltinten laat koper zich heel mooi mixen en probeer het eens met olijfgroen of turquoise, super mooi. Het past zich heel gemakkelijk aan aan de sfeer van het huis en dat vind ik zo fijn.

Divers

Van een koperen lamp, tot een gave kandelaar, fruitmand of zelfs bestek. Met een aantal koperen items in huis breng je het nét even naar de next level. Maar kijk uit (zoals bij elke trend) dat je niet doorslaat! Een aantal items in koper kan best, maar laat het daarbij. Zo voorkom je dat t er snel goedkoop uit gaat zien. En dat is iets wat we nou nét niet willen.

Inspiratie

Laat je hieronder meevoeren voor de nodige inspiratie hoe je mooie koperen items in jouw interieur kan toepassen. Koper in je huis is gaaf!