Ik kan alles dus jij ook

‘Ik kan alles dus jij ook’, dat is de titel van het nieuwste boek van Frank Bruining. Een boek waarin op een laagdrempelige en praktische manier wordt uitgelegd hoe je de 5 wijsheden – energie, evenwicht, wijsheid, liefde en actie – kunt inzetten om jouw dagelijks leven te veranderen en verbeteren. “Met jezelf in balans zijn, hoeft niet moeilijk te zijn”, aldus Frank. En met zo’n binnenkomer zijn wij natuurlijk één en al oor! Frank’s boek stond vanuit het niets in de top 10 van bestsellers en is het boek wat je gelezen wilt hebben.

Bewuster leven

Yoga, mediteren, mindfullness en zelfontplooiing; we zijn er allemaal steeds vaker mee bezig. In een wereld waarin we veel prikkels te verwerken hebben, de dag te weinig uren lijkt te hebben en verwachtingen torenhoog reiken, zoeken we naar dat anker, die rust, om met beide benen op de grond te blijven staan. Ook Frank ging op zoek naar de natuurlijke flow van het bestaan. De lessen die hij met de lezer deelt in zijn boek leerde Bruining van de sjamanen in het Andasgebergte, tijdens zijn reis op zoek naar die rust na een moeilijke periode in zijn leven.

Frank Bruining laat in ‘Ik kan alles, dus jij ook’ zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om met jezelf in balans te zijn. Met vijf principes uit de natuur die gaan over energie en ervaring ontdek je de natuurlijke flow van jouw bestaan. Je leert zien dat juist meer rust en minder moeten en doen jou brengen naar geluk. Op nuchtere wijze leer je dat je alles kunt en ervaar je ontspanning en tevredenheid. En die skills willen we natuurlijk allemaal wel hebben!

Ik kan alles dus jij ook