Hunkemöller en Daniëlle van Grondelle vieren elk type vrouwenlichaam in nieuwe collectie

Vandaag viert Hunkemöller de nieuwe samenwerking met Daniëlle van Grondelle met een gloednieuwe campagne ‘Celebrating Every Woman’. De campagne is een statement voor empowerment van de Nederlandse vrouw. Iedere vrouw zou namelijk zelfverzekerdheid moeten uitstralen en trots moeten zijn op wie zij is. De collectie zit vol met toffe vormen, stijlen, kleuren en patronen, voor elk type lichaam. De campagne is de derde collectie van Daniëlle met het lingeriemerk, en is opgenomen in Bloemendaal, Nederland.

Hunkemöller en Daniëlle: Lingehooray!

De nieuwe lingerie collectie van Daniëlle van Grondelle is weer fantastisch! Vooral van deze groene kleur zijn wij fan. Deze match uitstekend met onze (straks) zon gebrande huid! En wist je dat de hele collectie beschikbaar is van de maten XS t/m XXXL? Ohja en de cups gaan t/m 95H, dus er zit vast wat voor je tussen!

Daniëlle van Grondelle
Daniëlle van Grondelle
Hunkemöller

Swim swim

We gaan weer richting de zomer en dat betekent dat de bikini’s en badpakken weer tevoorschijn mogen komen. Na een corona-winter met veel comfort food en bankhangen zullen we ons niet allemaal even fijn voelen in de niemendalletjes. Onzin! Zeggen Hunkemöller en Daniëlle. Laten we alle vrouwenlichamen omarmen en accentueren, juist in mooie badkleding. Bij het zien van deze items zijn wij in ieder geval om… Laat die stranddagen maar komen!

Daniëlle van Grondelle
Daniëlle van Grondelle
Hunkemöller

Daniëlle – boegbeeld van de Nederlandse body positivity beweging – is trots op de collectie en dat snappen wij volledig!

“Celebrating every woman, is about being your own kind of beautiful. Showing it and owning it – after all our body is ours for life. Every freckle, laughter line, mark or curve makes us special. Through owning our differences, we can be proud of our own silhouettes. This collection is a message to all women: We are exactly who we are meant to be! It’s a collection made to celebrate us all.”

– Daniëlle van Grondelle

Shop hier de hele collectie.