Hier shop je jouw vintage designer tas!

Droom jij ook altijd al van een designer tas? Dan is dit je kans! Er zijn tegenwoordig verschillende webshops waar je ‘die’ ultieme designer tas kunt shoppen, maar dan voor een leuk prijsje. Hoe dan? Simpelweg, omdat de tassen tweedehands worden verkocht. Tweedehands, oftewel vintage, want dat klinkt net even hipper. En laat vintage nou net super trending zijn! Hieronder deel ik mijn favoriete sites en hoe je daar jouw vintage designer tas kan shoppen:

1. Designer-vintage:

Designer-Vintage is de plek voor het kopen en verkopen van pre-owned of nieuwe designer items. Alle items worden zo goed mogelijk gecheckt op authenticiteit. Designer-Vintage vraagt geen commissie, dus de hele opbrengst is voor jou (als verkoopster)! Wil je jouw vintage designer tas verkopen? Dan heb je op designer-vintage de beste deal. Maar ook jij, als koper, hebt er baat bij, want geen commissie zorgt voor scherpe prijzen. Een win-win situatie dus.

Je kunt op Designer-vintage niet alleen tassen kopen of verkopen. Ze verkopen er werkelijk alles: van tassen en schoenen tot kleding en accessoires. Het item wordt rechtstreeks van de verkoper naar de koper verzonden.

2. Etoile-Luxury vintage:

L’Étoile de Saint Honoré – “Luxury Vintage is all about pre-loved designer bags van Hermès, Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Balenciaga, Dior en diverse andere merken.”

L’ étoile de Saint Honoré is te vinden op maar liefst drie locaties in Amsterdam. Bij ieder item kun je online zien op welke locatie het item verkrijgbaar is. Geen tijd om een van de winkels te bezoeken? Dan kun je gelukkig jouw vintage designer bag ook in de webshop bestellen. Jouw tas of ander gekocht items heb je binnen twee werkdagen in huis. Echtheid is gegarandeerd.

3. REBELLE:

REBELLE is, net als bovenstaande shops, een online marktplaats voor tweedehands hoogwaardige designmode. In vergelijking tot de andere shops liggen de verzendkosten bij REBELLE aan de hoge kant, namelijk €15,90. Als het item op voorraad is bij REBELLE ontvang je het product binnen 1-3 werkdagen. Is het nog in eigendom van de verkoper, dan wordt het item eerst naar REBELLE gestuurd, zodat jouw gekochte vintage designer bag kan worden gecontroleerd op echtheid en conditie. Dit proces kan helaas ongeveer 1-2 weken duren. #ongeduldig

4. The Next Closet:

The Next Closet werkt net zoals bovenstaande webshops. Ook hier geldt 100% echtheidsgarantie op diverse fashion items. The Next Closet heb je jouw designer bag, kledingstuk, schoenen of accessoires binnen 24 uur in huis! Het item wordt verkocht en verzonden door The Next Closet.

Onze favoriete designer bags:

Uiteraard hebben wij ook voor designer bags een wishlist. We delen onze favoriete items hieronder. Klik op de afbeeldingen om de designer bags direct te shoppen, voor iemand anders je voor is!

Chanel Flap bag – €2299
Chanel backpack – €3000
Gucci Marmont bag – €1250
Louis Vuitton Noé GM Monogram Bag – €650

 

Celine Medium Classic bag – €1975