Hét fashion item voor dit najaar: 7 x unieke blazers

De blazer hét fashion item voor dit najaar? Wel als je het mij vraagt! Vorig jaar zomer kocht ik in de uitverkoop een oversized geruite blazer en sindsdien ben ik fan! Thank god zijn de oversized blazers trending en heb ik de keuze uit blazers in onwijs veel leuke prints. Weten welke blazers op mijn wishlist staan? Check het!

blake-seven green leopard

Blake Seven – Iza Blazer

hm vintage print

H&M – Blazer met Vintage Dessin

loavies - blazer luipaard roze

Loavies – Roze Luipaard Blazer

zara bloemenprint blazer

Zara – Blazer met bloemenprint

zara geruite blazer

Zara – Geruite Blazer

zara slangenprint blazer

Zara – Blazer met slangenprint

blazer-leopard-oranje-2-my-jewellery

My Jewellery – Blazer panterprint cognac

Welke blazer is jouw favoriet?