Helemaal happy met mijn gloednieuwe Nikes!

http://www.stylefile.nl/converse-all-star-ox-schoenen-wit-fid-11310.htmlHoeveel jaar ik ze al droeg, durf ik niet met zekerheid te zeggen. Maar ik denk dat ik al minstens acht jaar altijd en overal te vinden was op mijn witte Converse All Stars. Of het nu zomer of winter was: die schoenen en ik waren niet van elkaar te scheiden. Of het moest gesneeuwd hebben, dan trok ik toch wel met lichte tegenzin mijn laarzen aan. Want het aller aller aller liefste droeg ik gewoon m’n witte All Stars. Die had ik overigens met en zonder veters, maar dat was dan ook wel het maximum haalbare aan afwisseling 😉

http://www.weare.de/nike-internationalist-schuhe-weinrot-pink-fid-56317.htmlToch kwam er een ommekeer, ik wilde namelijk wel eens een keer sneakers van Nike. Ik had echter nogal wat eisen en keurde sneaker na sneaker af. Maar toen liep ik tegen de Nike Internationalist aan in de kleur bordeaux. Ik twijfelde echter enorm, want ik vond ze wel heel erg opvallend. Maar tegelijkertijd vond ik ze ook waanzinnig vet. Ik heb online nog nooit eerder iets zo vaak in en uit mijn winkelmandje gehaald. Net op het moment dat ik dacht: nu ga ik ze kopen, kon ik ze nergens meer vinden: uitverkocht. Balen! Tijdens een dagje shoppen kwam ik ze tegen in een winkel. Mijn hart maakte een sprongetje. Maar helaas .. alleen nog maar verkrijgbaar in maat 38. Daar passen mijn hoefjes (maat 41/42) nèt niet in. Teleurgesteld droop ik af.

Vandaag – en de afgelopen weken – loop ik echter met een grote grijns op mijn gezicht rond, want tijdens een ochtendje winkelen liep ik tegen andere gruwelijke Nikes aan. Ik weet niet wat me bezielde en welke excuses ik in m’n hoofd bedacht, maar ik kocht ze niet. Daar had ik de komende dagen goed spijt van en ik besloot terug te gaan. En met resultaat, want op dit moment zijn ze in mijn bezit: de vetste Nike Internationalist die er zijn. Als ik langs een winkelruit of spiegel loop, kijk ik grijnzend naar mijn schoenen en denk ik: ik ben zó blij dat ik deze gekocht heb.