Heerlijk slapen met THIS WORKS Deep Sleep

Druk met van alles, veel aan mijn hoofd en een drukke baan. Soms kan ik onmogelijk in slaap komen. Wat ik ook probeer (van slaap lekker thee tot een warme douche), soms lig ik uren wakker. Ontzettend frusterend! Maar aan een slaappil, daar moet ik niet aan denken. Ik wilde iets anders proberen en vond dit bij Cosmania.

THIS WORKS Deep Sleep

In de producten uit de Deep Sleep lijn van het Britse merk THIS WORKS vind je essentiële oliën ( met onder andere lavendel en wilde kamille) terug en dat is ook de reden dat ze zo goed werken. De producten werken zeer rustgevend en ruiken aangenaam.

licor43-ladify-16

Alle producten van THIS WORKS worden in Nederland exclusief verkocht bij Cosmania, een prettige (web)winkel met bijzondere (veel natuurlijke) cosmeticamerken van over de hele wereld. Cosmania vindt je aan de Herenstraat 19 in Amsterdam of online. Ga eens een kijkje nemen!

Slaaponderzoek

Een recent slaaponderzoek toont ook nog eens aan hoe effectief Deep Sleep Pillow Spray is als een natuurlijke remedie bij slaapproblemen.

Het onafhankelijke slaaponderzoek werd gehouden onder 217 mensen (12+) die aan slaapstoornissen leiden; hierbij werd de Deep Sleep Pillow Spray wekenlang getest tegen een placebo (een ‘gewone’ lavendelspray, maar zonder de essentiële oliën). Onderstaand is het % van de personen dat het met de onderstaande stellingen ‘(helemaal) mee eens’ was:

– Ik viel sneller in slaap na gebruik van de spray: 83%
– Ik voelde dat ik dieper sliep: 78%
– Ik voelde me minder onrustig om in slaap te komen: 85%
– Ik voelde me minder onrustig de dag na gebruik: 75%
– Ik voelde me minder moe in de ochtend na gebruik: 80%

Maar liefst 85% van deze proefpersonen raadt Deep Sleep Pillow Spray aan aan anderen!

Resultaten 
De proefpersonen vielen sneller en beter in slaap na gebruik van THIS WORKS Deep Sleep Pillow Spray , sliepen dieper en werden uitgeruster wakker. Opvallend was dat vooral jongeren en jong volwassenen in de leefttijd van 12-17 resp. 18-30 jaar vooral een verbetering merkte, 98 % van de 12-17 jarigen merkte dat ze veel rustiger sliepen en minder vaak wakker werden gedurende de nacht. Niet alleen volwassenen hebben dus baat bij een rustgevende spray, juist ook kinderen. Daarom heeft THIS WORKS ook een kinderlijn uitgebracht.

Review Deep Sleep

Ik mocht de THIS WORKS Deep Sleep Pillow Spray Limited Edition en de THIS WORKS Deep Sleep Stress Less Balm testen.

1 week lang heb ik voor het slapen gaan de spray op mijn kussen gespoten en de balm op de binnenkant van mijn polsen gedaan. Ik heb heerlijk geslapen! Ben niet 1x midden in de nacht wakker geworden (dit is normaal wel het geval) en werd uitgerust wakker van de wekker. Normaal snooze ik nogal lang voordat ik écht uit bed moet… maar nu stond ik meteen op! Echt ideaal.

THIS WORKS Deep Sleep Pillow Spray – Limited Edition

Ladify (25)

Gelukkig is de bestseller nu ook tijdelijk verkrijgbaar in een extra grote flacon met limited edition design. De limited edition is niet alleen 3 keer zo groot als de reguliere flacon, het heeft ook een speciaal design. Kunstenaar Alexandra Palmowski van het Royal Collect of Art uit Londen tekende voor een exclusief ontwerp. De verfijnde, handgetekende kamille bloemen sieren zowel de flacon als het doosje.

THIS WORKS Deep Sleep Stress Less Balm

Met deze fijne Deep Sleep Stress Less balm, rol je jezelf in een relaxte modus! De multipurpose mix met aroma-therapeutische werking van eucalyptus, wierook en lavendelolie helpt je overdag te de-stressen en bevordert je nachtrust.

De verfrissende eucalyptus reinigt, stimuleert en helpt je om lichamelijke en geestelijke vermoeidheid tegen te gaan. De etherische olie van wierook werkt antiseptisch, helpt infecties te bestrijden en te ontspannen zowel fysiek als mentaal.  Daarnaast heeft het een verjongend effect.
Lavendelolie maakt je rustig en is het meest effectief voor nervositeit, spanning en slapeloosheid.

Je rolt de balm over de binnenkant van je polsen, het trekt snel in en werkt fijn. De geur van dit product is erg aangenaam en je wordt er meteen zen van.

Heb je ook problemen om in slaap te komen? Of slaap je voor je gevoel minder fijn? Dan kan ik je Deep Sleep van harte aanbevelen!

Weltrusten!