Handgemaakte armbanden van Deern

Deern is een Nederlandse webshop die producten ontwerpt en produceert. Je vindt hier producten van hun eigen designers, maar ook van verschillende andere jonge designers. Bij Deern houden ze van mooie dingen, maar daarbij is het wel belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn. Ook vindt dit bedrijf het belangrijk dat hun producten op een nette manier geproduceerd worden. Grotendeels doen ze dit zelf, maar kleine oplages worden ook wel in het buitenland gemaakt. Bij Deern worden alle ontwikkelde producten eerst getest en zelf gebruikt. Alleen de mooiste en beste varianten worden daadwerkelijk verkocht aan het grote publiek.

Armbanden van Deern

Eén van de items die je kunt vinden bij Deern is de handgemaakte armband. Deze handgemaakte Turkse tulband armband heeft geen sluiting en kun je dus zo om je pols schuiven. De armband is van 100% katoen en jeukt niet. De armband krimpt niet en is verkrijgbaar in drie maten: S, M en L. De Turkse tulband armband is verkrijgbaar in twaalf kleuren: wit, roze, roest, oker, geel, salvia, mint, lilac, royal blue, petrol, navy en chocolade. De armbanden kosten €12,95 per stuk.

Andere producten van Deern

Deern verkoopt nog veel meer leuke dingen behalve de armbanden. Zo heeft de webshop ook een aantal portemonnees te koop net als diverse accessoires voor in huis. Denk aan een hang- en muurlamp die gemaakt zijn van gerecycled hout. Deern heeft bovendien een uitgebreid assortiment artikelen voor kinderen, waaronder een aantal schattige tassen en ponponnen voor aan de speen.

Over Deern

Wil je op de hoogte blijven van Deern en de nieuwste producten, dan kun je natuurlijk op hun website kijken, maar je kunt het merk ook liken op Facebook. Dan verschijnen de updates van het bedrijf automatisch in je tijdlijn! Bestellingen tot een bedrag van €27,50 komen in aanmerking voor het lagere verzendtarief. Je bestelling wordt binnen één tot vijf werkdagen verzonden. Betalen kan via iDeal, Paypal of overschrijving.