Goedkoop naar Parijs: Eurostar start wintersale

Paris is always a good idea! En dat weet ook Eurostar. Goedkoop naar Parijs? De Europese hogesnelheidslijn lanceert vandaag een speciale winterpromotie waarmee treintickets voor onder andere de bestemming Parijs tegen sterk gereduceerd tarief worden aangeboden. Zie jij een romantische getaway wel zitten? Dan is dit jouw kans!

Europa aan je voeten

Vanaf vandaag boek je maar liefst 75.200 tickets voor Eurostar tegen een gereduceerd tarief. De reisperiode van de promotickets is van 3 januari 2024 t/m 16 maart 2024 en de actie loopt gedurende een week. Wees er dus op tijd bij om jouw tickets te bemachtigen. Dan sta jij wellicht binnenkort voor slechts € 39 op London St Pancras Station voor een heerlijk stedentripje.

Goedkoop naar Parijs

Met de start van de nieuwe Eurostar, de nieuwe onderneming die Eurostar en Thalys samenbrengt, is het nu ook mogelijk om – naast Londen – tal van andere Europese bestemmingen te ontdekken. De promo geldt namelijk ook voor Parijs (€35), Antwerpen (€29), Brussel (€29), en meer. Dankzij het uitgebreide netwerk van Eurostar, waarmee je comfortabel van stadscentrum tot stadscentrum reist, kun je op de meeste duurzame manier een dagje of weekend eropuit trekken. Laat die macarons en winetasting dan ook maar komen! Wij boeken een tripje naar Parijs. Au revoir et à bientôt!

Meer informatie over Eurostar en de actievoorwaarden? Check de website van Eurostar.com.

Eurostar start wintersales