Go Wild: Een hip interieur met deze dieren items!

Mensen die mij al langer kennen, ween het allemaal vast wel: Ik en dieren is niet echt een match. Niet dat ik ze ooit iets zal aandoen, maar eerlijk gezegd heb ik er gewoon niets mee. Ténzij je het hebt over dieren in je interieur: van een klein vaasje met een dierenkop tot een complete wand in een dierendessin. Ik houd er van! De grens tussen een mooie eclectische look of de woonboot van Nel Veerkamp is helaas flinterdun, daarom laat ik wat interieurs zien, waarvan ik vind dat het top gestyled is. Uiteraard heb ik de leukste items bij elkaar gezocht, die je direct zelf kunt shoppen. Kun je direct jouw interieur ‘dier-proof’ maken!

Bron (v.l.n.r.): Jane Clayton // Bohemia design // Rue Daily // Audenza // No glitter no glory 

Style it yourself! – dieren items

 

Bron (vl.n.r.): Kussens – Anna Nina // dienblad – H&M Home // zout en peper – H&M Home // handzeep – The Gift Label via The Wild Babes // decoratief object – &Klevering via De Bijenkorf // vaas – Hema //vloerkleden – Doing Goods via Homestock