Gave posters van jouw favoriete wijk? Check Wijck!

Een tijdje geleden schreven we al over gave posters voor in je huis van je favoriete stad! Ondertussen hebben een aantal meiden van ons al mooie posters van Mapiful in huis hangen van Milaan, Barcelona en de Big Apple. Maar hoe tof is het als je dit nog verder kan uitvergroten naar je favoriete wijk?! Wijck maakt deze voor je!

Wijck

Iedereen heeft wel een favoriete wijk in haar eigen stad of in de stad waar je graag komt. Bij mij persoonlijk zijn dat natuurlijk het centrum van ons eigen Den Bosch, Altrade en Oost in Nijmegen, de Jordaan en 9 straatjes in Amsterdam, Brera in ‘mijn’ Milaan en Monti in Rome. Waar al maanden het idee er is om een uitvergrote foto van 1 van mijn favoriete steden op te hangen, wordt dat door Wijck nu een stuk makkelijker gemaakt.

Lijntekeningen

Je kiest namelijk een gave poster uit op hun site van een bekende stad. Ze hebben veel bekende wijken in de grote steden, maar ook gave lijntekeningen van bijvoorbeeld een Domtoren of Rijksmuseum. Je kan bij iedere afbeelding kiezen uit ansichtkaart formaat tot een grote poster van 50 x 70. Allemaal worden ze afgedrukt op mooi vintage papier. En ook de prijzen zijn nice. Van € 2,90 voor een ansichtkaart model tot € 35,00 voor het grootste formaat. We like!

Custom made

Maar wil je nou nét van jouw wijk een mooie poster? Mail ze en ze customizen hem. Daar worden wij blij van! Heel blij! Vanaf € 100,00 heb je een poster van je eigen wijk. Check de site voor de exacte prijzen en voorwaarden.

Cadeau

Wat een onwijs mooi initiatief. Wij zijn fan! En het is natuurlijk niet alleen leuk voor bij jezelf aan de muur. Wat dacht je als cadeau voor die vriendin waar je samen mee naar Milaan bent geweest?! Je oude woonplaats of de stad waar je hebt gestudeerd?!