Dit zijn de zomertrends van 2021

De zon is gaan schijnen en de terrassen zijn weer open. Eindelijk mogen we onszelf uit dat huispak hijsen en flaneren in de mooiste pakjes over de boulevards en terrassen. Geen inspiratie meer na maanden van comfy clothes? Dit zijn de zomertrends van 2021!

Brilletje aan een koord

Deze zomer raak jij jouw zonnebril niet zomaar meer kwijt. Het is namelijk harstikke hip om jouw zonnebril aan een ketting om je nek te hebben hangen. Van grote kunstofringen, tot subtiele parels en van kleurrijk tot klassiek zwart. De creatievelingen maken hem zelf, maar ook op het internet zijn heel wat toffe versies te vinden!

Grote kragen

Vroeger droegen kragen de status van de drager. Hoe groter de kraag: hoe meer aanzien iemand had. Tegenwoordig is iemands status niet meer af te lezen aan de grootte van zijn kraag, maar beweegt grootte mee op de trends van het moment. En de extreem grote kraag is weer terug van weggeweest! Vorig jaar zagen we ‘m al hangen in de zomercollecties van bijvoorbeeld H&M, maar ook dit jaar zal hij nog in het straatbeeld te zien zijn bij de echte modemeisjes. Je moet het natuurlijk wel durven..

@BLANCAMIRO

Lilalak

Lila is helemaal hot! Niet alleen kleuren vele zomerjurkjes, shirtjes en rokjes in deze kleur, ook lilalak voor op de nagels is helemaal van nu. Houd je van nog meer fleurigheid? Kies dan voor nailart op de nagels in frisse pastelkleuren.

Plateauzool

Ken je ‘m nog? De plateauzool? We zagen niet alleen de Spice Girl schoen op zijn retour komen, maar nu ook de sandalen met plateauzolen. Van Dr. Marten tot Tefa en van Nelson Schoenen tot Gabor. Deze zomer ben je sowieso een paar centimeter langer! Draag hem onder spijkerbroek tot op de enkels of juist onder een zomerse jurk of rokje. Lekker comfortabel!

Plastic fantastic!

Goud, zilver, diamant… Move over! De ringen van nu zijn ‘plastic fantastic’! Van fel roze tot pastel geel, je kunt het zo gek niet bedenken. Houd je van glimmers? Moet je doen! Leuk bij die lilakleurige nagels.

Meer mode nieuws? Check onze modepagina!