Dit zijn de Australische influencers in de nieuwe Netflix hit Byron Baes

Voor wie dacht dat het Australische surfdorp Byron Bay echt nog een authentiek walhalla was voor surfers en creatievelingen komt van een koude kermis thuis. Ook hier hebben ‘influencers’ de laidback lifestyle gekaapt en het leven in Byron Bay is geworden tot ‘zien en gezien worden’. Althans dat laat de nieuwe Netflix realityserie ‘Byron Baes’ ons zien. “Australische influencers komen naar Byron Bay om te genieten van de prachtige warme stranden en de coole, creatieve sfeer.” Zo luidt de introductie van deze toch wel heerlijk verteerbare realityserie op Netflix. Zon, zee en Australische influencers. Dit zijn de personages van ‘influencer’ Bay.

All the beautiful ladies…

De dames uit deze serie zijn weer ware beauties. De één iets meer naturel dan de ander. En karakters, dat zijn het allemaal. Dit zijn de Australische influencers in de nieuwe Netflix hit Byron Baes.

Kristallen en een drakenei: Hannah Brauer

Een bijzondere dame, dat is Hannah Brauer op zijn minst. In de serie ontpopt ze zich als de spirituele guru van het gezelschap met een bijzondere interesse in de kracht van kristallen en klankschalen. Hannah is co-creatief directeur van Bisque Traders, een bekende Byron Bay-boetiek van haar familie. De winkel verkoopt enkel ethisch gemaakte kleding, een stijl die Hannah zichzelf ook maar al te graag aanmeet.

Gold Coast Sarah

Dat je als meisje van de Gold Coast niet met open armen ontvangen wordt in het oh zo open-minded Byron Bay, ondervindt Sarah St. James helaas aan der lijve. Sarah is zangeres en speelt piano en is vastberaden een nieuw leven op te bouwen in de eclectische surfplaats. Gaat het haar lukken?

De Bell sisters: Jessica & Lauren

Jessica (brunette) is eigenaresse van het modelabel Johansen, een minimalistisch modemerk dat zelfs door Kylie Jenner is opgevallen. Haar zusje Lauren is een een veelgevraagd model vertegenwoordigd door Associated Models. Als je het ons vraag zijn deze twee dames misschien nog wel het meest ‘gewoon’ gebleven onder hun influencerstatus.

https://www.instagram.com/p/Ca0SMejp-gp/

Call her Elle, Watson

Deze knappe verschijning is een zelfgenoemde zakenvrouw die strijd voor het verbeteren van het milieu met haar One Sustainability Fund, een durfkapitaalfonds voor de inzet van de aanpak van klimaatverandering. Voorheen werkte de donkerharige zeemeermin als managing partner bij Providus Investments. Ze is dus totaal niet op haar achterhoofd gevallen.. Waarom ze dan toch voor zoveel drama zorgt in de serie dat zul je zelf moeten ontdekken.

Love couple Saskia & Dave

Minder overheersend in de serie, maar zeker niet minder leuk is het koppel Saskia & Dave. Saskia is een modeverkoopdirecteur en is samen met Dave, tevens ondernemer, werkend aan een boutique-luchtvaartmaatschappij. Saskia valt in de serie op door haar kleurrijke outfits en haar man Dave is een ware surfdude te noemen. Wij zeggen… #CoupleGoals.

Hot boy summer

De heren zijn ook goed vertegenwoordigd in Byron Baes. Geregeld word je als kijker getrakteerd op messcherpe wasbordjes en lange krullende lokken. Dit zijn de heren van Byron Bae.

My friend Elias

Wat ons betreft wel echt dé hunk van de serie: Elias Chigros. Wat is deze jongen knap! Elias – die zich online Elias Black noemt – is geen onbekende in de schijnwerpers. Deze hunk was al eerder te zien in Love Island Australia. De liefde heeft hij nog steeds niet gevonden. Dus voor wie nog een tripje naar Australië plant te maken…

Fuck boy Nathan

De man die door zijn eigen vrienden een ‘fuck boy’ wordt genoemd, maar zelf blijft ontkennen er een te zijn. In de serie wordt Nathan Favro smoorverliefd op Goldie Sarah. Weet deze oud-bachelor kandidaat zijn gevoelens te temmen en zich te binden in een relatie?

https://www.instagram.com/p/CHi5Gu_Blra/

Crazy Jade

Eén van de meest flamboyante verschijningen in Byron Baes, dat is Jade Foster bij uitstek. Deze hero influencer met maar liefst 1,2 miljoen volgers verlaat de Gold Coast voor een nieuw leven in Byron Bay. Hij lijkt overduidelijk meer succes te hebben in het vinden van aansluiting bij de gevestigde orde.

Goedlachse Cai

Onze favoriete mannelijke deelnemer aan de serie is Cai Leplaw. Deze fotograaf is een ware creatieveling die ondanks zijn influencerstatus echt zichzelf lijkt te durven zijn. Op carrièrevlak heeft deze goedlachse jongen ook succes. Zijn kunst wordt momenteel tentoongesteld in de pack gallery studio van New South Wales.

Simba

Simba is één van de laatste benoemenswaardige spelers in de serie. Hij ruilde zijn zakelijke job in Sydney voor een bestaan als spiritueel heler en vuurdanser na het meemaken van een persoonlijk drama. Zodra er conflicten in de vriendengroep herrijzen, is het Simba die zijn helende krachten probeert in te zetten om de vrienden weer dichter bij elkaar te komen.

Headerfoto: Netflix