Dit zijn de 6 modekleuren voor deze lente!

Trends komen en gaan. Ze zijn elk seizoen verschillend. Maar kleuren daarentegen blijven in grote lijnen per seizoen hetzelfde. In de winter dragen we het liefst zwarte en donkere kleuren. We doen echt wel ons best om wat kleur aan onze garderobe toe te voegen, maar vaak blijft het bij neutrale bruin- en grijstonen. Op een paar gekleurde items naโ€ฆ maar zodra de lente om de hoek komt kijken willen we ineens kleur! Hoe meer kleur hoe beter.

Ook deze lente heb je de keuze uit een groot palet aan kleuren. Om het makkelijk te maken delen wij de 6 populairste modekleuren van de lente 2018. De trend van deze lente: The more colors, the better. Combineer er op los!

1. Paars

Van zachte lavendel tot gedurfde fuchsia. Paars is terug van weggeweest. Ben je niet zo’n fan van kleur? Kies dan voor een paarse kleurtint die dicht bij grijs ligt.

purple tee

2. Retro Groen

Retro/vintage is nog steeds trending! Het komt niet alleen terug in de mode-items, maar ook in de modekleuren. Retro groen is een mooie zachte, doch stoere kleur. Scoor jij een vintage (look-a-like) item in deze kleur? Dan ben jij op en top fashionable!

retro green flowy pants

3. Melkchocolade bruin

Een mooie, warme kleur bruin, ter compensatie van alle pasteltinten! Een kleur die je misschien daarom ook niet verwacht in dit lijstje. Een veilige kleur in de winter, maar deze lente moet je lef hebben! Wie verruilt de zachte pastelkleuren voor melkchocolade bruin?

chocolate brown dress

4. Baby Blauw

Baby blauw is deze lente de vervanger voor wit. Vergeet dus wit als jouw neutrale kleur en neem baby blauw als basis waarmee je gaat combineren.

baby blue corduroy outift

5. Cherry Tomato Red

Kers of tomaat? Daar zit qua kleurtint een groot verschil, maar samen wordt het een mooie warme kleur! Niet te rood, niet te oranje. Cherry Tomato Red is de meest knallende kleur in het rijtje. Een top kleur voor de zomer! Je gebruinde huid lijkt er nog bruiner door.

6. Lemon Yellow

De zonnestralen in jouw garderobe, dat zijn de gele items! Let wel op voor de juiste tinten geel. Deze lente kun je het beste kiezen voor lichte, frisse tinten geel.

lemon yellow denim suit