Deze Netflix series wil je gezien hebben

Grote kans dat je in deze coronatijd alle krochten van de Netflix app al hebt bezocht en bekeken, maar toch wil je ook deze ‘nieuwkomers’ op de streamingapp gezien hebben. Zet de popcorn maar klaar, schenk een glas wijn voor jezelf in en ga er voor zitten. Deze Netflix series wil je gezien hebben.

Ginny & Georgia

High School drama meets Murder Mystery. Dochter Ginny en haar moeder Georgia leven een ongewoon leven en verhuizen om de zoveel tijd naar een nieuwe plek. Wat Ginny – een vrolijke knappe tiener met veel liefdesdrama – niet weet, is dat ze eigenlijk op de vlucht zijn. Haar moeder blijkt nog al een bewogen verleden te kennen…

Netflix series: Ginny & Georgia

The Bold Type

Vriendinnen Jane, Kate en Sutton werken bij glamour magazine Scarlet. Ze bewegen zich in een wereld van glamour en fashion, zien er altijd fantastisch uit en hebben een vriendschap om jaloers van te worden. Maar vergis je niet, de serie gaat ook de diepte in met thema’s als racisme, body positivity en seksuele intimidatie. Een echte binge watcher.

The One

Heb je er ooit wel eens over nagedacht dat liefde ook wetenschappelijk benaderd kan worden? In deze spannende Netflix serie neem je een kijkje in een wereld waarin liefdesrelaties het resultaat zijn van het matchen van DNA. Een methode die veel stof doet oplaaien en niet alleen voor romantiek zorgt…

Netflix series: The One

Tip van flip

En dan zijn er natuurlijk nog een heleboel klassiekers die je gezien moet hebben. Wat dacht je van Sex Education, Riverdale, Virgin River, The Crown, Jane the Virgin, You, White Lines en Bridgeton? Series om eens lekker voor achterover te leunen; sámen of alleen..

Heb jij ook een Netflix tip? Super leuk als je deze met ons wilt delen in de comment hieronder. Lees ook onze tips voor podcasts, werk, liefde en ga zo maar door, op de tippagina.