Deze cadeaus passen wél door de brievenbus

Je kent het wel, je wilt iemand een cadeautje toesturen, maar deze persoon is altijd op pad. Gevolg: weer een briefje in de brievenbus van een gemist pakket. Een pakket dat ook te vaak niet wordt opgehaald door de geadresseerde en vervolgens weer retour afzender gaat. Maar dit is makkelijk te voorkomen. Met deze pakketjes is het missen van de postbode verleden tijd! Deze cadeaus passen wél door de brievenbus. De ideale verrassing, met gegarandeerde levering!

Bloemetjes door de bus

Een bosje bloemen is natuurlijk altijd leuk om te geven én krijgen, maar dan is het wel noodzakelijk dat iemand de deur open doet voor de bezorger. En nu we weer vaker van huis zijn, blijkt dat nog wel eens lastig! Niet getreurd, tegenwoordig verstuur je ook eenvoudig brievenbus bloempost: een klein vrolijk bosje, dat gegarandeerd voor een glimlach zorgt.

Wijn cadeau

Een flesje wijn? Dat is voor de liefhebber natuurlijk altijd een fijn cadeau! Nu kan een fles wijn natuurlijk niet door de brievenbus, maar daar hebben ze wat op bedacht: een zak met wijn. In Australië is de zak gevuld met wijn – Goon – al jaren een hit, met name onder backpackers vanwege de vriendelijke prijs. Maar ook wijn van hogere kwaliteit kan anders verpakt worden dan in fles. Aan de zak soep hebben we kunnen wennen, dus waarom niet aan een zak wijn?

Brievenbuscadeau
Deze cadeaus passen wél door de brievenbus

Nog meer drank

Het EK komt er weer aan! En wat is er dan leuker om een echte die hard oranjefan te verwennen met een passend cadeau! Wist je dat een plat flesje oranjebitter precies door de brievenbus past? En wat dacht je van  gin tonic ijslollies die je nog moet invriezen? Koffie, theezakjes, mini-likeurtjes.. Allemaal prima opties voor door de gleuf.

Leuke post

Een brievenbus cadeau heeft zo zijn voordelen, zeker wanneer iemand wat verder weg woont en je tóch een leuke attentie wilt sturen. Want zeg nu zelf, de meeste post die je van de mat raapt is toch niet om enthousiast van te worden? Vergeet geen kaartje toe te voegen aan jouw brievenbus pakket. Een extra persoonlijke touch, aan een feestelijke verzending.

Ook een brievenbus cadeau versturen? Check de website van Charles. Hier vind je kant-en-klare brievenbuspakketjes.