De perfecte lingerie voor Valentijn

Of je nu een echte romanticus bent of de spanning opzoekt in de slaapkamer, de nieuwe Valentijn collectie ‘Share Your Love’ van Hunkemöller is geschikt voor iedere romance, mét of zonder partner. Want zeg nu zelf; ook als single mag je toch genieten van sexy stuff? Niet alleen de Valentijnscollectie van het merk is om van te snoepen, ook de sexy items uit de Private collectie van Hunkemöller zullen bijdragen aan een stomende Valentijnsdag. De perfecte lingerie voor (jouw) Valentijn; natuurlijk ook leuk om cadeau te krijgen!

De perfecte lingerie voor Valentijn

Deze Valentijn daagt Hunkemöller vrouwen uit hun eigen liefdesverhaal te schrijven met de nieuwste Valentijn lingeriecollectie. Van stijlen in klassiek rood kant tot spannende niemendalletjes in zwart. Lingerie moet naast sexy zijn, natuurlijk ook lekker zitten. De niemendalletjes die we vaak op televisie zien voorbijkomen lijken niet voor elk lichaam geschikt te zijn, maar Hunkemöller bewijst het tegendeel. De Valentijn- en Private collectie is er voor vrouwen in elke vorm en maat! Zo is er rekening gehouden met de pasvorm van de bandjes en het kant, zodat deze niet in de huid snijden. Wat voor type lijf je ook hebt.

Kinky zwart en romantisch rood

Naast mooie beha’s en romantische kantenslipjes uit de ‘Flirt in a skirt’ collectie in rood en poeder roze , zijn de body’s en korsetten uit de Private collectie van een meer kinky kaliber. Verleid of word verleid in jaretteles met fringes, korsetten van leer en strings met kinky open details.

Benieuwd naar de collectie? Deze is vanaf 24 januari verkrijgbaar via www.hunkemoller.com.