De mooiste musthaves in de kleur van dit voorjaar: groen!

Groen is helemaal hot dit voorjaar. We zagen tijdens fashion week al veel dames gehuld gaan in de kleur die symbool staat voor de natuur, en de winkels hangen er inmiddels ook vol van. En dat vinden wij helemaal niet erg, want maakt een beetje groen niet alles een stukje mooier? Als een kamerplant die zuurstof brengt, zorg jij voor die verfrissende noot in het straatbeeld in deze groene items. De mooiste must-haves in de kleur van dit voorjaar: groen!

Groen statement

De straten kleuren groen en deze keer niet met de behouden donkere variant, maar juist met appelgroene tinten. Tijd om te experimenteren met deze opvallende kleur, om een statement te maken met jouw outfit. Ben je van de gewaagde looks, ga dan voor een compleet groene outfit, wil je iets minder opvallend zijn dan houd je het bij een enkel item. Als enige geldt: wees niet bang, want opvallen zal je sowieso!

Mode musthaves

Op Pinterest doe je genoeg inspiratie op van hoe jij verschillende groene items kunt stylen en combineren. Om je op weg te helpen zetten wij alvast de mooiste musthaves in de kleur van dit voorjaar op een rij. Benieuwd naar jullie looks, deel ze dan ook zeker op Instagram met de hashtag #ladifyfashion.