Dit zijn de meest gegoogelde vakantiebestemmingen van 2021

Hoe heerlijk is het vooruitzicht om je koffers te pakken en af te reizen naar warmere bestemmingen, waar we kunnen zonnebaden op parelwitte stranden. Je vakantieplannen voor de zomer zijn misschien gecanceld, maar je kunt gelukkig nog steeds de show stelen in je nieuwe badpak of bikini, wat je bestemming ook wordt! Voor diegenen die niet langer kunnen wachten tot de zomer, hebben we drie bestemmingen op een rijtje gezet die behoren tot de meest gegoogelde vakantiebestemmingen van 2021.

Griekenland

Griekenland is een populaire bestemming die velen beschouwen als mogelijkheid om naartoe te gaan zodra het land weer opengaat. Wanneer je verlangt naar zandstranden met glashelder water, dan is Elafonissi Beach in Kreta een goede optie om te overwegen.  Het strand wordt ook wel het roze strand genoemd, vanwege de romantische roze gloed die de schelpen van rivierkreeftjes langs de strandrand verspreiden. Het is zeker een bezoekje waard en al wandelend over het strand kun je de mooiste Instagram foto’s maken!

Dit zijn de meest gegoogelde vakantiebestemmingen van 2021

Italië

Italië is volgens Google nog steeds een van de meest gezochte bestemmingen. Als je nog nooit op het Italiaanse vakantie-eiland Sicilië bent geweest, doe jezelf dan een plezier. Ga naar Aci Trezza, gelegen aan de kust, en geniet van een heerlijk briochebroodje gevuld met ijs terwijl je ligt te loungen op een van de sfeervolle kiezelstranden. Spring op een waterfiets en vaar uit zodat je de stad vanaf de zee kunt zien. Dikke tip!

De Caraïben

In de Caraïben kun je ontspannen en genieten van het fantastische weer en de koude drankjes – en dat allemaal terwijl je zonnebaadt op de heerlijkste bounty-stranden. Op de Turks- en Caicoseilanden van de Caraïben vind je Grace Bay Beach, dat volgens verschillende reisapps een van de beste stranden ter wereld is. Hier beleef je een eeuwige zomer in een prachtige glamoureuze setting. Lekker flaneren en genieten van de zongebruinde tans!

Vakantie in eigen land

Toch nog niet naar het buitenland dit jaar? In Nederland vind je ook genoeg toffe plekken om te bezoeken. Ben je al eens in Volendam geweest? En hoe is jouw kennis van de Veluwe? Ken je de strand van Zoutelande en Domburg al? En wat dacht je van vestingstadjes zoals Naarden-Vesting? Suppen, sloepje varen, zeilen, wielrennen of gewoon luieren in je nieuwe bikini op het strand. Het wordt sowieso een mooie zomer!

Inpakken en wegwezen

Inpakken en wegwezen dus, zodra het weer kan! En heb je dan zin om te shinen in te gekke nieuwe items? Neem dan eens een kijkje bij de nieuwe badmodecollectie van Hunkemöller.