De leukste tassen met een mooi prijsje!

Naast schoenen kan ik niet genoeg tassen hebben. Of het nu handtassen, clutches of rugzakken zijn, ik wil ze allemaal! En ja ik weet dat je er maar een tegelijkertijd kan dragen, maar net als met mijn schoen, pas ik mijn outfit aan op mijn tas.
Het lijkt misschien raar, maar je moet het maar eens proberen. Begin met het kiezen van je schoenen of tas of een combinatie hiervan en ga vanuit daar je outfit samenstellen.

A woman can keep one secret.. the price of her handbag.

Laat ik nu een lijstje maken met leuke tassen, waarvan je de prijs niet hoeft te verzwijgen. Want deze prijsjes zijn heel mooi! Ik maak namelijk een lijst van de leukste handtassen uit de sale, van verschillende webshops.

Ik ga natuurlijk niet voor niets elke sale van alle webshops door spitten. Het gaat op den duur vervelen, maar als je uiteindelijk een aantal leuk geprijsde items vindt, krijg ik weer volop energie om door te zoeken. Met als gevolg dat ik vervolgens alsnog eindig met een vol boodschappenmandje…

Meestal loop ik mijn boodschappenmandje nog eens na en verwijder ik de helft van de items, omdat ik ze uiteindelijk toch niet zo leuk vind. Hier moet je wel discipline voor hebben hoor! In de sale vind je heel makkelijk alles leuk, alleen maar omdat de prijs leuk is. Aan jullie de taak om discipline te hebben en er een, twee of drie (nee niet meer) items uit te zoeken.

Schiet wel op met je aankoop, want we zijn niet de enige die die mooie prijsjes niet kunnen weerstaan!

urbanoutfitters.com

zara.com

nelly.com

riverisland.com

hm.com