Hilarische fotoreportage van Celeste Barber

Een tijdje geleden hebben wij helemaal in een deuk gelegen. We zagen namelijk foto’s van modellen (van die perfecte foto’s die je zelf natuurlijk nooit zou kunnen maken) die werden uitgebeeld in het echte leven door de Australische comédienne Celeste Barber.

Hilarische fotoreportage van Celeste Barber

Het is zo herkenbaar en daarom juist zo grappig! Want wie duwt haar hoofd nu door een armleuning van een stoel en ligt er zo mooi bij? Niemand dus :)! Dit bracht Celeste op het briljante idee om dit eens even uit te gaan testen. Ze doet poses van beroemdheden op een hilarische manier na. Van Beyoncé en Victoria Beckham tot minder bekende modellen, geen enkele vrouw wordt gespaard door de droge humor van Celeste.

Wij hebben de leukste foto’s voor jullie geselecteerd! Nogmaals, ga van te voren even rustig zitten want wij hebben echt tranen gelaten van het lachen! Have fun!

Nog meer foto’s bekijken? Check de Instagram pagina van Celeste Barber hier.

celeste-barber-1 celeste-barber-16 celeste-barber-18

celeste-barber-14

celeste-barber-20celeste-barber-13celeste-barber-11celeste-barber-10celeste-barber-9celeste-barber-8celeste-barber-6celeste-barber-celeste-barber-5celeste-barber-4celeste-barber-3celeste-barber-2