De beste manieren om seks onder de douche te hebben

Ja, lieve mensen: seks onder de douche kan goddelijk zijn, mits je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt. Douchecabines of badkuipen hebben nogal de neiging om glad te worden wanneer deze in aanraking komen met water. En omdat jullie veiligheid en genot op de eerste plaats komen, hebben wij wat tips & tricks voor je op een rijtje gezet!

Safety frist

Zoals gezegd kan seks onder de douche best gevaarlijk zijn. Het is nat en daardoor dus ook glad. Heb je toevallig een douchestoel in huis? Use it! Deze kan een shower sekspartij al een stuk veiliger maken. Heb je deze niet, dan kan bijvoorbeeld een rek voor je handdoeken goed van pas komen. Ben je van plan om van seks onder de douche een terugkerend ding te maken (which we totally get), dan kan een rek, mits het dichtbij staat, voor stabiliteit zorgen. Heb je deze luxe zoals de meeste van ons niet? Dan is de muur echt je beste vriend. Deze geven je namelijk de stabiliteit die je nodig hebt.

Seks onder de douche-3

Voetjes op de vloer

In films zie je misschien wel een seksstandjes waarbij de partner de vrouw optilt of beide lovers op de grond liggen. Hoewel deze er misschien leuk uitzien, zijn deze standjes ontzettend onhandig en al helemaal niet realistisch. Ten eerste is op een harde natte vloer liggen alles behalve chill. En ten tweede is je balans houden onder de douche cruciaal. Dat gaat niet wanneer iemand je optilt. Houd allebei dus jullie voeten op de grond voor stabiliteit en bespaar jezelf een ritje naar de eerste hulp.

Lube it up!

Ja, dit klinkt misschien onlogisch, want onder de douche ben je toch wel nat genoeg zou je zeggen. Wrong. Dat er water over je lichaam heen valt betekent niet dat je daar beneden ook nat bent. Zo werkt je lichaam helaas niet. Water droogt nou eenmaal sneller op en is dus geen goede vervanging voor glijmiddel.

Wees voorzichtig met zeep

We snappen dat wanneer jullie samen onder de douche staat je elkaar lekker in wilt zepen. Het wordt echter een ander verhaal als er zeep komt op plekken waar deze niet horen. Denk aan je ogen, mond, vagina of plasbuis. Komt je zeep daar wel? Dan gaat het branden en irriteren, wat het allemaal ineens een stuk minder sexy maakt.

Niet alleen penetratie

Seks onder de douche is een stuk opwindender wanneer je je niet alleen focust op penetratie. Voorspel is namelijk niet alleen leuk, er zijn eindeloos veel opties. Yes, ook onder de douche. Raak elkaar aan, streel elkaar, wrijf over elkaar met jullie lichamen. Lukt de penetratie niet door jullie verschillende lengtes. Maak hier dan geen probleem van en focus je op voorspel met een happy ending