Belt it up! Hoe stijl je jouw outfit met een riem?

Herinner je de tailleriem nog? Die riem waar we werkelijke elke outfit mee stijlden?  Oke, die tailleriemen mag je weer vergeten, want de statement riem van 2018 draag je dan wel op (ongeveer) dezelfde plek, maar is niet te vergelijken met de trend van 10 jaar geleden. We laten je zien hoe je de statement riem trend van 2018 draagt. 

Een riem wordt tegenwoordig niet meer gemaakt om enkel je broek op zijn plek te houden of een te groot kledingitem passend te maken. Een riem is een accessoire, soms zelfs een sieraad, geworden om je outfit mee te af te maken. De Insta Influencers laten je zien hoe je de statement riem combineert als een accessoire. Wij delen de leukste outfits:

Op een blazer

Let op! Dit werkt het beste bij een oversized blazer. En trouwens ook bij een oversized coat.

2. Op een broekpak

Kies in dit geval, net als Anna Nooshin, voor een wijde pantalon. Haal de riem niet door de daarvoor bedoelde lusjes, maar ben rebels en draag de riem er los overheen.

In een jeans

Als het gaat om riemen die nog wel in een jeans worden gedragen dan zien we voornamelijk de cowboy belt. Gewoon met één of met twee gespen.

Op een jeans

Geen riem, maar een sieraad om je middel. Dat is een betere benaming voor deze chain belt. De chain belt kun je trouwens op vrijwel iedere broek, rok of jurk dragen. Op je heupen of in je taille.

Op een rok

Accentuur je taille extra door een statement riem op je (ruffle) rok te dragen. Combineer met een oversized sweater of t-shirt voor een casual outfit. Of kies een cropped of kanten top voor een sexy, party look.

Op een jurk

Een statement riem kan je dragen op elke soort jurk: van nauwsluitend tot wijd en uitlopend. In beide gevallen leg je het accent, zoals bij alle outfits, op de taille.

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op