Beauty routine: zo creëer je de perfecte cat eye

Wie heeft het niet eens geprobeerd, de look van Adele evenaren? Die perfecte cat eye die zij al die jaren weet te creëren is een ware statement look geworden. Maar ook Lauren Conrad is bekend geworden om haar ‘wing’. Een vaste hand heb je wel nodig, maar ook jij kunt de perfecte cat eye maken. Wij speurden het internet af naar de beste tutorials. Ga er even voor zitten!

Emily Didonato

In deze video laat Emily je zien hoe zij de perfecte cat eye look creëert. Emily was vroeger zo onder de indruk van deze look, dat ze zichzelf de tips en trucs eigen heeft gemaakt. In de video helpt ze jou deze look in een paar stappen bereiken. Ideaal voor een avond uit!

Hindash

In de video laat Hindash je zien hoe je een scherpe, katten-eyeliner maakt die de ogen echt verlengt en vleugels geeft. Hij combineerde het met een mooie roestige oranjerode lip die de look een moderner gevoel geeft.

Smitah Deepak

Deze tutorial laat je zien hoe je elke keer met gemak de perfecte gevleugelde eyeliner kunt bereiken, met behulp van een eenvoudige beginnersvriendelijke techniek die gemakkelijk te volgen is.