Arm candy van Mevrouw Catootje!

De zon schijnt weer, dus tijd voor een zomerse outfit. Mooie skinny jeans, een leuk t-shirt en dan is je arm ineens wel erg kaal en saai… Hier komt de oplossing: hippe, kleurrijke en vrolijke versieringen voor je pols, ook wel: ‘arm candy’ genoemd.

Mevrouw Catootje

Mevrouw Catootje is het alter ego van Simone van Dinther. Simone is sinds vorig jaar actief met het maken van hippe armcandy. Dit is eigenlijk begonnen als hobby want Simone is altijd lekker creatief en houdt ervan om bezig te zijn. Dus ’s avonds als de kids op bed liggen gaat ze lekker creatief aan de slag. In het verleden was ze druk in de weer met breien en naaien, maar sinds kort heeft ze zich helemaal gefocust op het maken van leuke sieraden. Eerst maakte ze deze alleen voor zichzelf, maar na vele enthousiaste reacties van familie en vriendinnen is deze hobby uitgegroeid tot een kleine onderneming: Mevrouw Catootje was geboren!

“Mijn moeder noemde mij vroeger als klein meisje altijd Catootje. Ik denk dat dit afgeleid is van het woord: cadeautje, omdat ik een cadeautje was voor mijn ouders! Met mijn sieraden wil ik anderen ook blij maken met deze leuke cadeautjes, daarom de naam: Mevrouw Catootje!”

Heel veel soorten…

Mevrouw Catootje is bijzonder omdat alle armbandjes uniek zijn! Simone werkt met veel verschillende materialen: kraaltjes, gekleurde stenen, flosjes, roosjes etc. Ieder armbandje wordt apart samengesteld en zo zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Hierdoor blijft het voor Simone ook steeds een creatieve uitdaging om weer een leuke nieuwe combinatie te maken voor iedere nieuwe klant.

Natuurlijk verschillen de armbandjes ook per seizoen. Afgelopen winter waren er veel donkere tinten te zien, maar nu de zomer voor de deur staat zijn de vrolijke kleuren weer helemaal terug! Vooral de koraal kleuren zijn helemaal hip. Daarnaast kun je alles lekker combineren en hoeft het niet meer zo te ‘matchen’ tegenwoordig. Naast armbandjes zijn er ook kettingen en oorbellen die je kunt combineren met een mooi basic t-shirt.

Waar te koop?

De sieraden van Mevrouw Catootje zijn te koop via haar Facebookpagina.
Als je de sieraden in real life wil bewonderen kan dat ook! In Berlicum bij de bloemist: Fuchsia. Hier liggen een aantal voorbeelden en combinaties van de verschillende sieraden.

Op 20 juni is er een leuk evenement waar Mevrouw Catootje ook aanwezig is: Lifestyle Experience in Villa Maasdonk in Nuland (vanaf 14.00 uur).
Tot slot kun je ook thuis een leuke sieradenparty geven: onder het genot van een hapje en een drankje met je vriendinnen de leukste sieraden bewonderen van Mevrouw Catootje!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op Facebook!