Aloha from OPI

Scroll naar beneden om te zien hoe je een Little Hulas Mini Pack kunt winnen!

Lente, frisse kleurtjes, weg met die truien en op naar de vrolijke rokjes, jurkjes en onze favoriete slippers! Bij de lente hoort (offcourse) ook een nieuwe garderobe en bij een nieuwe garderobe hoort voor mij ook nieuwe nagellak! Gelukkig komt OPI ook dit voorjaar weer met een nieuwe collectie : Aloha From OPI.

Aloha from OPI

Een tijdje geleden kregen wij de prachtige kleuren van Aloha from OPI opgestuurd. We hebben een selectie gemaakt om ze aan je te laten zien.

Suzi Shops & Island Hops – Ik lakte mijn nagels drie keer met Suzi Shops & Island Hops voor het beste resultaat. Een mooie roze pasteltint!
That’s Hula-rious! – Deze nagellak is 1 van mijn favorieten! De kleur is licht pastel mintgroen en geeft je meteen een fijn lente gevoel! 
Lost My Bikini in Molokini – Na 2 keer lakken kreeg ik een prachtige paarse tint op mijn nagels!
Aloha From OPI – Mijn absolute favoriet! Super fel en je wordt er meteen vrolijk van. Een gave koraaltint! Het beste resultaat kreeg ik door mijn nagels 2 keer te lakken met Aloha From OPI.

Ik wil het, ik wil het!

Wij vinden de nieuwe collectie super gaaf. Het zijn fijne tropische zomer kleuren die je outfit ook deze lente en zomer helemaal af gaan maken. Wat ons betreft dus Aloha summer! Er is ook voor deze collectie weer een mini pack uitgebracht ; Little Hulas Mini Pack, met vier 3.75 ml flesjes, hierin zit Suzi Shops & Island Hops, That’s Hula-rious!, Lost My Bikini in Molokini en Aloha From OPI. Super handig voor je vakantie!

De overige kleuren koop je voor €14,25,- bij DA, Douglas en de OPI salons.  Wil je langer van je design genieten? Bij je favoriete OPI salon zijn alle 12 Hawaii kleuren er ook in GelColor!

Winnen?

Hawai Like and Share

Wil jij een Little Hulas Mini Pack van OPI winnen?

– Like de Ladify Facebookpagina
– Like de officiële OPI Facebookpagina
– Deel het bericht van onze Facebookpagina over de Aloha From OPI collectie

En wie weet lak jij binnenkort je nagels met de prachtige zomerse kleuren van OPI!