9x de leukste babykamers

Voor moeders, aanstaande moeder of eigenlijk voor iedere vrouw. Het is altijd leuk om inspiratie op te doen en dit keer zetten we de 9 leukste babykamers op een rijtje.

Stijlvol, retro, klassiek of juist een hippe babykamer? Het kan en mag allemaal! Tegenwoordig worden de huidige woontrends moeiteloos doorgetrokken naar de babykamer. Het is niet meer standaard een stoere blauwe kamer voor jongetjes en een lieflijk roze kamer voor een meisje. Verschillende stijlen en kleuren mogen doorelkaar gebruikt worden. Brocante in combinatie met stoer metaal gaan heel goed samen. Of een moderne kamer met retro accessoires. Ook de zwart/wit look is enorm populair.

Do it yourself

Je kan ook zelf creatief aan de slag gaan. Maak een babykamertje nog persoonlijker door leuke ‘do it yourself’ items toe te voegen. Zelfgemaakte kapstokjes, stoeltjes, opbergbakken, je ziet het allemaal voorbij komen. Ook accessoires voor aan de muur zoals quotes, naamstickers of woordslingers zijn gemakkelijk zelf te maken. Ben je niet creatief? Onzin! Je vindt veel leuke DIY ideeën op Pinterest die je stap voor stap aan de hand meenemen naar een tof eindresultaat. Ideale bezigheid voor regenachtige zondagmiddag!

Babykamer inspiratie

9x de leukste babykamers in verschillende stijlen op een rijtje: