6 x exclusieve sneakers die je wilt hebben deze zomer

Het is tegenwoordig best moeilijk om sneakers te vinden waar niet half Nederland al op rond loopt. Daarom gaan wij je helpen! We hebben een lijst gemaakt met dé (nog) exclusieve sneakers van dit moment. Helaas zijn deze exclusieve sneakers niet goedkoop en heb je een paar limited editions niet zomaar in je bezit. Urenlang wachten achter je laptop of zelfs een hele nacht voor een winkel liggen… je moet het er voor over hebben! Maar ja, als jij ook vind dat je schoenen (in dit geval: sneakers) een van de belangrijkste onderdelen van een outfit zijn, dan is dit je zeker waard. Good luck! 

Nike M2K Tekno

Misschien heb jij ze, als echte sneakerfan, al voorbij zien komen? Er zijn namelijk al een paar modellen gedropt: De Nike M2K Tekno. Je hebt deze exclusieve sneaker in roze, wit met oranje, wit met oranje en blauw, zwart met geel, zwart, en all white. Van alle modellen zijn maar een aantal paren verkrijgbaar. Echt exclusief dus! En dat voor een fijn prijsje. De Nike M2K Tekno kosten maar 100 euro.

Nike M2K Tekno

Bron: Highsnobiety

Nike x Off-White

Deze sneakers zijn super exclusief en absoluut niet goedkoop. Als je deze sneakers weet te scoren dan kun  je er zeker van zijn dat je één van de weinigen bent.

Balenciaga Triple S

Ook aan deze sneakers hangt een behoorlijk prijskaartje, maar wat zijn deze sneakers tof. Is dit iets boven je budget? Scoor dan een van de vele look-a-likes van deze sneaker. Het enige nadeel is dan wel dat je zeker niet de enige bent, die met dit paar sneakers rond loopt.

https://www.instagram.com/p/BkdHyqSguAt/?taken-by=veisotte

Yeezy Boost 350

Deze sneaker zie je al een aantal jaren voorbij komen. Juist omdat dit model zo exclusief is, blijft de Yeezy Boost trending. Ook deze zomer wordt er weer een nieuw model uitgebracht. Scoor de Yeezy Boost 350 V2 Butter op 30 juni.

yeezy boost 350 V2 Butter

Bron: Sneakerhack

Filling Pieces x Tinie Tempah

Deze Filling Pieces sneaker is ontstaan in een samenwerking met Tinie Tempah. Deze exclusieve samenwerking maakt de sneaker uiteraard ook exclusief. Hebben? The drop is deze zomer dus houdt Filling Pieces goed in de gaten!

Filling Pieces X Tinie Tempah

Bron: Textilia

The Puma Thunder Electric

Als we het over een look-a-like van Balenciaga hebben, kunnen we wel zeggen dat dit er één van is: The Puma Thunder Electric. Puma is geïnspireerd door Balenciaga, maar heeft hier een eigen draai aan gegeven. Een exclusieve sneaker, waar er ook weer maar een paar van gemaakt zijn. Met deze Puma’s heb je dus een exclusievere sneaker van de originele Balenciaga’s.

Puma Thunder Electric

Bron: Highsnobiety

Ontbreken er exclusieve sneakers in dit lijstje? Let us know!

Nike M2K Tekno - Amber exclusieve sneaker