Mijn 5 favoriete nagellak kleuren – herfst/winter 2017

Om ons heen wordt de herfst steeds beter zichtbaar. Een prachtig gezicht, die bladeren in een grote variatie aan kleuren. Typische herfstkleuren, die we dit jaar ook terug gaan zien in de mode kleuren voor de herfst/winter 2017. Veelal warme kleuren, afgewisseld met een aantal lichte pastel kleuren. Hieronder mijn 5 favoriete nagellak kleuren voor dit seizoen.

1. Warm Metallic

Wij zijn nog lang niet klaar met de metallic trend. Voor de herfst en winter zie je veel donkere, warme kleuren met een metallic ‘laagje’. Niet te overdreven metallic, maar net dat beetje dat de lak een mooi effect geeft. En dat bevalt mij wel. Dus zwichtte ook ik voor de metallic trend en koos voor een warme roodbruine kleur. Pupa Milano met de kleur Red Queen komt aardig in de buurt.

Shoppen: Pupa Milano – Red Queen

2. Grey-ish

De perfecte combinatie van grijs, groen en blauw. Een kleur die zich aanpast aan jouw huidkleur én je outfit.
Oftewel een tijdloze nagellak kleur die je met iedere stijl kan combineren. I-de-aal!

essie-maximilian-strasse-her-grey-sfeer

Shoppen: Essie Maximilian Strasse Her – Grijs

3. Autumn Leaf Orange

De kleur van herfstbladeren is er eentje die niet mag ontbreken in het rijtje. Deze oranje nagellak heeft een aardachtige tint en is daardoor goed te combineren met andere aarde kleuren. Een nagellak, waarmee jij een statement maakt deze herfst!

L'oraal Paris - 303 lush tangerine - nagellak herfst 2017

Shoppen: L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis – 303 Lush Tangerine

4. Powder Pink

Een kleur die daarentegen niet perse in dit rijtje met winterse kleuren past, is de ‘Powder Pink’. Maar toch voegen wij hem lekker toe. Deze roze pastelkleur is namelijk al verschillende seizoenen een populaire kleur, voor zowel de zomer als de winter. Een mooie neutrale kleur die gegarandeerd past bij al jouw feestoutfits. Deze kleur is goed te combineren met donkerrode tinten, zoals de Pupa Milano Red Queen hierboven, maar gaat ook goed samen met grijs en blauwtinten.

Essie Ballet Slippers 6 - roze

Shoppen: Essie Ballet Slippers 6 – Roze

5. Christmas Tree Green

Zoals de naam al zegt, is deze nagellak geïnspireerd op de blauwgroene naalden van een kerstboom. Het blauwe accent in de donkergroene kleur maakt de lak zacht. Een gewaagde kleur in het rijtje, maar voor wie die show wil stelen tijdens het kerstdiner is deze nagellak zeker een aanrader.

Shoppen: Essie Stylenomics – Groen

Staat jouw favoriete nagellak kleur voor dit seizoen in bovenstaand lijstje? Of zijn wij een nagellak vergeten die zeker in dit rijtje moet voorkomen? Let us know!