4 haarproducten die je écht niet kunt missen deze winter!

Een volle haarbos! Die heb ik.. Opmerkingen als ‘wow jij hebt echt dik haar’ en ‘het groeit echt hard’ hoor ik vaak. Ik ben er blij mee hoor met mijn haarbos, maar soms heb ik van die dagen dat ik niet weet wat ik ermee aan moet. Doordat ik het iedere 6 weken verf wordt het al gauw droog, gaat het pluizen of zit het gewoon niet. Hierbij mijn top tips om hier vanaf te komen!

Air Motion

Vorig jaar heb ik deze borstel gekregen. De borstel is super fijn en je borstelt je haar er goed mee door. Doordat ik soms veel haar verlies, wilde ik deze borstel graag hebben (je wordt er niet gelukkig van als je overal in huis haren vindt…).  De borstel belooft stijl haar superglad te kammen en voor extra glans te zorgen. Het vermindert pluishaar en geeft maximale bescherming tegen haarbreuk. Tijdens het testen van deze borstel bleek inderdaad dat mijn haar minder pluist, een goede glans heeft én minder haarverlies. Daarnaast is de borstel handig in gebruik (zowel op nat als droog haar) en heeft de Air Motion een uniek design met ergonomisch handvat. Na het borstelen met de AirMotion wil je écht geen andere haarborstel meer! Tevens ziet de borstel er hip uit en is hij fijn in gebruik. De borstel is ook echt een must voor iedereen met hairextentions want het loslaten van de haarverlengingen wordt aanzienlijk verminderd.  Het lastigste haar wordt moeiteloos klitvrij en zijdezacht!

De Air Motion bestel je snel en eenvoudig hier!

BioSilk

BioSilk, het bestaat al jaren en is er nog steeds! Voor Ladify mochten wij BioSilk Silk Therapy én de 17 miracle Leave-In Conditioner testen. De geur van het product is heerlijk en ik kan je verzekeren dat als je de shampoo gebruikt, je niet meer uit de douche wilt!

BioSilk Silk Therapy
Mijn haar wordt snel droog en de glans is er na het douchen al snel vanaf. Daarom probeerde ik de BioSilk Silk Therapy. Het flesje zegt ons dat het je haar beschermt en herstelt, geeft het een mooie glans én beschermt tegen de hitte van stylingtools. Ik kan jullie verzekeren dat dit klopt! Wat een top product! Mijn haar bleef, nadat het 2 dagen niet gewassen was, glanzen en rook heerlijk. Ook werd mijn haar niet droog. Om mijn haar goed te verzorgen zal ik dus zeker BioSilk Silk Therapy blijven gebruiken.

BioSilk Therapy, 17 miracle Leave-In Conditioner
Cyn (met haar krullen) testte de BioSilk Therapy, 17 miracle Leave-In Conditioner. Deze fijne fles belooft ons meer volume en body, houdt krullen onder controle, beschermt tegen de hitte van een fohn, houdt het haar sterk én laat een enorme glans achter. Altijd spannend om met een bos krullen een nieuw haarproduct uit te proberen! Aarzelend, maar vol goede moed vanwege de goede verhalen over Biosilk, doe ik een bolletje van de 17 miracle Leave-in Conditioner in mijn pasgewassen haar. Bang dat het (zoals de silk doet vermoeden) zijdezacht wordt en er dus niks meer met mijn krullen te beginnen valt, is niets minder waar!! Wat een top product! Je kamt er redelijk makkelijk doorheen en je haar is veel makkelijker te stylen! Ik ben fan! Het enige minpuntje is dat de silk te dik is voor het pompje wat in de fles zit en het daardoor weleens hapert… maar goed, dop eraf draaien en het werkt ook! BioSilk is o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

Invisibobble elastiekjes

Elastiekjes. Altijd kwijt, kapot of aan het einde van de dag hoofdpijn omdat die ene staart toch net iets te strak vast zat. Tot deze uitvinding ; de Invisibobble elastiekjes! Hierbij is goed gekeken naar wat vrouwen verwachten van een elastiek. De Invisibobble elastiekjes zijn goed voor het haar en door het gebruik van dit elastiek krijg je minder last van hoofdpijn, ideaal dus! Ook belangrijk; als je het elastiek eruit haalt, heb je gewoon mooi haar zonder een afdruk van je elastiek erin. Daarnaast is de Invisibobble niet alleen geschikt voor in het haar maar staat het ook cool om je arm! De spiraalvorm van de Invisibobble in combinatie met het elastische materiaal zorgt voor een stevige grip op het haar met een hoog draagcomfort, zelfs onder stress. Invisibobble is waterbestendig, rekt niet uit en is geschikt voor ieder haartype. De elastiekjes zijn in vele kleuren verkrijgbaar en zitten per 3 stuks verpakt. Invisibobble is te koop bij je kapper! Vraag hierover bij je kapper of online via John Beerens